SÖÖÖÖÖÖÖÖT BILD





Man väljer sina strider.


Att skaffa sig mer problem hjälper knappast till här?

Att säga att vi hatar er. Stämmer inte. Det gör vi inte. Man kan inte hata någon man en gång älskat.

Man kan växa ifrån varandra, man kan bli olika, tycka olika. Det är det som hänt. punkt

Vi har aldrig skrivit något dumt på era skåp, vi komenterar inte elaka saker på eran blogg, vi skickar inte folk på er, vi sprider inte ryckten om er. Ingenting.

Vi låter bara er vara, thats it.

Klart vi kommer bli vänner på facebook igen, klart vi kommer snacka med varandra igen. Herregud, vi går fan i samma klass. Klart som fan att det inte kommer fortsätta såhär, det fattar väl vem som helst.

Glad påsk :)



Kommentarer
Postat av: treotre

sant :)

2011-04-19 @ 13:39:13
URL: http://treotre.webblogg.se/
Postat av: treotre

sant! allting kanske inte blir som förut, men klart vi inte kommer vara fiender föralltid. Det är vi ju inte ens nu, vi bara pratar inte med varandra. Fred ut

2011-04-19 @ 13:42:40
URL: http://treotre.webblogg.se/
Postat av: treotre

kommer hitta tillbaka ? de va ju bara ni som drog, vi blev olika? vafan va de bara vi 2 då eller? allt som kändes så bra fejkade ni allt då eller? tydligen gjorde ni de! vi garvade hade sjukt kul, varför sa ni inget innan? istället för att bara komma närmare oss och sen riva upp såret! visst man kan bli olika jag säger inte att man inte kan bli de, men efter dom här åren trodde ja aldrig de här skulle hända! känns som ett stort hål sen ni lämnade mig/oss .. saknar er sjukt mycket! de gör jag.. de e bara svårt att se er varje dag utan att kunna krama er inte ens säga hej.. aja jag kommer alltid älska er de kommer ja! även nu när vi inte ens snackar för ja har aldrig hatat er heller..

aja som sagt hitta tillbaka kan ju ni försöka göra för de va ni som lämna oss utan att ens säga varför..

Fred UT

2011-04-19 @ 21:28:14
Postat av: treotre

ALLA blir olika, ALLA förändras. vi fejkade inte? vi fejkar inte nu så varför skulle vi fejkat då? att riva upp era sår ville vi inte. sorry för det. efter dom här åren? vi lärde känna varandra i sjuan. säg hej om ni vill! det är inte så att vi är farliga eller något. försöka hitta tillbaka, man glider ifrån varandra ibland finner man varandra igen ibland inte. det är ju viktigt att båda sidorna vill det. vi får seeeeee! vi tröttnade, blev för olika, orkade inte osv. fortfarande..



känns fett gay och skriva såhär på blogg osv :)



Fred IN



2011-04-19 @ 23:43:59
URL: http://treotre.webblogg.se/
Postat av: treotre

vad ska man göra ? de är som det är just nu! vi alla blev olika och vi alla tröttnade ibland, men ingen visste att det skulle sluta såhär, vi ville ha kvar er och ni ville inte ha kvar oss respekterar för att ni sa det men ni sa det på fel sätt i såna fall vi var alla bra vänner och då tycker jag man kunde sagt det rakt ut inte tagit bort från facebook och sen är vi inte vänner mer, och ni säger alla förändras ja det gör alla men det betyder inte att man ska släppa taget för det, och ja det är gay att skriva på blogg och så men svårt när ingen annan lyssnar eller vågar komma och prata med varandra ! vi vet inte eran reaktion om vi skulle prata med er och detsamma för er tror jag ? men vi alla finns kvar och vi alla kan nå varandra hursomhellst det är inget krig direkt inget alls inget bråk,så ser inte jag det vi fortsätter som vi gör just nu även om de kan vara jobbigt ibland.

Peace

2011-04-25 @ 17:32:45
URL: http://treotre.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0