Nåra bilder ifrån 2010 alaa emma.










Fan nu blir det för mycket bilder, heidoo.

TAGGA TILL NYÅR FAN!

Jag hoppas att det kommer bli en jättekul kväll som jag kommer minnas läääänge länge, haha, nu ska jag fixa det sista, sen ska jag till Tumba centrum, jag skulle ha köpt nytt löshår idag men BECCA DEN LATA JÄVELN VAKNAR INTE :(


Är det bara jag som tycker att 2010 har gått så jävla fort?


Wohaaaaaaaaa, är det där verkligen jag för ett år sen ?

NÅRA MINNEN FRÅN 2010











































































2010 va ett otroligt bra år, tack allt och alla ♥

Klättring är nog my thing


Ledsen småröd becci, redigerade mig lite brunare bara!
Förutom det är den oredigerad.
Vad tycker ni? Asså på en skala från 1-10 dårå.


Imorgon ska jag klättra klättervägg! Hoho, aldrig gjort det. Så det här kommer bli första gången, för jag har aldrig gjort det. I övermorgon är det nyårsafton, najz. Heeeeeeeeeejrå.

det va en gång tre fula barn som sprang över en väg



GODMORGON! Är hemma hos wilma just nu, vaknade för två timmar sen.
Igårkväll kollade jag och wilma på bio, easy a. DEN VA BÄZT! Vi skrattade mycket och hade det fett med kult, haha amagad. Såg sandra, theo oooooch perre där också.
Vi kollade på film här hemma, men wilma somnade efter halva, och då fick jag kolla på den själv. Sen skulle jag kolla på the strangers själv eftersom att wilma va död. Jag trodde den skulle va fett läskig men eftersom att jag sett den typ fem gånger så va den inte de, pepepe.
Sen snackade jag med casper på skype i nån timme, och somnade vid klockan sju. Brybjörn
I ÖVERMORN ÄR DET NYÅR! FETT JÄVLA KUL DET KOMMER BLI, JAG DÖR!!!!!

Såhär såg jag ut förra nyår, haha :')?!

långt linne och paljett taights.


TVÅ DAGAR TILL NYÅR!

Shit asso, snart nyår, nyår ska bli kult!

TVÅ DAGAR TILL NYÅR!

Shit asso, snart nyår, nyår ska bli kult!

Idag har jag köpt massa saker!

Idag var jag i skärholmen klockan 09.20, dom öppnar 10.00, jag gick upp 8.00, BARA FÖR ATT KOMMA INNAN ALLT FOLK KOMMER! och ni ska veta hur jävla skönt det var att vara där så tidigt, inga köer någonstanns, 50 % på nästan allt i hela skärholmen, hihih, jag köpte en massa saker .....


Just nu o såfan...

/EMMA

NATURRUTAN


Rebecci just nu

Heisan, nu sitter jag på golvet i mitt rum. Vill inte kolla bakom mig, sååååååååå stökigt! Imorgon måste jag verkligen städa. Aja, nu ska jag iaf sova.. Måste vända rätt på dygnet. Jag vet inte hur jag skriver, och jag bryr mig inte heller. Herro!


kolla vad brun och ful jag var i sommras..

‎Tu e ju hejlt fackt app !





sista bilden..bara en random söt tjej, hihi :$$<33333333333333333333333

TJO! imorn ska jag till skärholmen med emma.. INte sådär jättetaggad på att gå upp klockan åtta, men måste man ha klänning och smink till nyår så antar jag att jag är tvungen. nämen det blir kul! emma är en rolig och ooooooootroligt vacker chey. älskar dig emmzor! nu borde jag gå och lägga mig annars orkar jag aldrig upp imorn asså.. haha heeeeerrå.

Värdens finaste person:






Rebecca sofi tjäder.

Fira jul nummer TvÅ.

Heido, snart ska jag fira jul hos min morbror med mammis sida av släckten, det ska bli kul, hejdå på er.


Puss ifrån Emma.



snel hamster blir dum hamster..

Snäll:


Dum....



En gång för 100 år sen var jag "modell för en dag"..

...och nu tänkte jag lägga in några bilder ifrån det, jag har inte gjort det förut för jag blev inte "nöjd" med dom, meen...nu kan jag kalla det "gammla bilder" så nu är det okå!







En sak bara, mellandagsREA = Kaoz

Var med pappsen idag för att leta ny vinterjacka, och snacka om att det var mycket folk där!, jag vet inte hur många som har fått min armbåge i magen idag, det var fan helt packat i varje affär, folk stog utanför och fick inte komma in för att det var så fullt, hahaha, jag dog lite, fick lite panik för att det var så trångt, men det sämsta var ändå att min jacka var slut, buhuh!


En bild ifrån i sommras, åh, ge mig sommar nu...fast efter nyår...

Hamster.

Bara så att ni vet...imorgon får min hamster bebisar...hihi gulligt!


Är den lite tjock elleeeeeer?

PUSSILIPUSS IFRÅN EMMA!

Juldagen


Bild från 2008 tror jag? En liten Rebecca och en liten Simon-Oliver.

När min lillebror föddes ville mamma döpa honom till Simon, men jag tyckte inte alls om det namnet.. Jag ville att han skulle heta Oliver. Så han fick ett dubellnamn! Simon-Oliver.

Imorgon ska jag Josefin, Sandra och Emma in till stan! Haha, fyfan jag hatar mellandagsrean. Människor beter sig seriöst som apor. Äckligt.

Idag ska jag verkligen inte göra någonting! Orkar inte, hela min kropp ba, dööööööööööda mig! Fast nä, typ. Ska väll kolla på någon film, käka choklad. Ajuste, jag fick super mario bros till mitt wii igår! Åh, det är nästan precis som gamla super mario tvspelet till nintendo! ÄLSKAR! ♥

Hoppas ni får en lugn dag idag, puss!



Två egosar ifrån igår.

Här kommer lite bilder på mig ifrån igår, men dock bara ifrån webbcameran,
kamerabilderna ifrån julafton kommer snart, ska bara fira jul hos morfar först, ha det bra!




/EMMA


juicen.. eller vänta va det inte jossi? josé?




två bilder från just nu, lite lagom efterbliven sådär :)

Gud, va längesen det va jag bloggade, men nu tänkte jag att eftersom becci och emmzo har bloggat så varför inte liksoM?
Igår va jag hos pappa, firade jul med hans lilla familj, jesper, lådsasmamma och mina två lådsasbröder joakim och marcus. Och pappa såklart! mYs. Sen idag åkte jag hem och va med hela mammas tjocka släkt, (okej så jävla fet är den inte).
Jag va tomte med mamma hemma hos becca, asså wiho det va så kul så jag började asgarva och simon märkte dirr att det va jag.. Ja, och sen slutade han tro på tomten liksom.. Hihu, förstör barnens tro å grejer.
Efter att jag öppnat mina paket så va jag hemma hos becca och vi åt blandannat julskinka.. mumz. Och sen kollade vi på kopps, haaaaaaahaaaaaaaaaaaa asså jag dör!
Nu ska jag.. naej jag vet inte.
god jul alla människor i denna värld ♥


Tjugofjärde December


Thailand 2010. Henrik, Pappa, Simon och Jag utanför något stort elektronikcentrum påväg mot mbk.

HEJ PÅ ER OCH GOD JUL!

Jag har haft en bra jul trots allt.. Simon och Wille stod vid fönstret och höll på att dö iväntan på tomten! Just nu sitter vi i soffan. Simon och Wille leker med sina nya leksaker på golvet. Herregud vad mycket toy story och ben ten!? Josefin och hennes mamma agerade tomte & tomtenisse. Hundarna fick och julklappar! Men det bästa med julen är väll ändå att alla är glada, tillsammans. Ni får ha en fortsatt bra jul så hörs vi senare! Puss ♥

Julklappar och julafton.

Heheheh... nu har vi precis öppnat alla julklappar, alla blev glada, tillochmed pappa för sin tuttmugg, jag ska börja fixa mig snart, sen ska vi fira jul hos min farmor, kul kul, jag visar bild på hur jag kommer se ut sen, hejdå ifrån Emma!


Hahaha, just nu, myser i min Onepice från cubus...

GLD JUL ALLA 10 LÄSARE


Julen är mysig, fast jag saknar sommaren ;(

NU HAR VI FIXAT VÅRAN JULGRAN :D

Nu har vi precis fixat julegranen, kommmer nog ta kort på den imorgon, om 30 minuter är det julafton, då ska jag skriva GOD JUL i några facebook loggar, hedjå /EMMA


bild.på.sne

Det var ett tag sen kan man säga



Hei bloggen!

Simon har två kompisar hemma här. Dom tjicklar mig hela tiden, så jag sprang till pappa och ba "paaaaaaaaaappa simon och dom tjicklar mig". Då sprang dom iväg. Men nu ska jag ut med Elivis, sen ska jag till ica och köpa tzatsiki. Pappa ska ut och grilla kött i -20 minusgrader eller vadfan det nu är. PÖSS!

Shit asso, att jag hade glömt att berätta.

Vi hade praou för ett tag sedan, jag praoade på dagis, hehehehe...
Men det var faktiskt kul, jag fick veta att det bor dinosaurius på mars, hur kära alla barnen var i varandra, att vissa fåglar dödar människor o.s.v...


E M M A

Nu är det jul, här i vårt hus, julen är kommen hopptralalala..

..barnen omkring dansar omkring, dansar omkring, ah eller nått sånt. Skämt åt sido, nu ska jag fixa allt inför julafton, typ slå in julklappar, klä granen, KÖPA granen, städa överallt, göra gröt och ställa ut till tomten, ställa fram små tomtisar, lite sånt.
Hejsvejs


PUSSELIPUSS IFRÅN EMMA

pimp my busskort



Hihihihihihihihihihihihi. Jag och Wilmislillis har pimpat våra busskort. G4L1! Fan, nu kommer vi inte kunna gå och skita utan att någon kommer och vill ha vår autograf. SUCK!? Typ ps. Wilma hälsar att hon blir väldigt upphetsad av laserturken. Och sen så tackar vi för idag. VÄlKommeN ÅtER. Utgången är till vänster. Eller åt ost. Cheddar?

förlåt vad sade du? tänkte på hästar.



Idag va jag ledig från skolan.. Happyfejs! Först vaknade jag, sen kom wilma, sen åt vi popcorn, sen kom casper, sen skulle vi gå till sebastian, fast casper ville inte, sen åkte wilma till sin träning, sen mötte vi isac som var påväg till huddinge, sen gick vi upp till bussen, och casper berättade om sitt våldsamma bondeliv ute på landet. HAHAHA! Sen gick jag hem, åt mat, och nu sitter jag framför datorn.. Ja, ungefär så. Herrå!

man ba sha









jag orkar inte, herro :)

i can smell your careface



Åhh, titta sikken fin bild ja bah langar på mig och sophie. Uäeckklknjldkns. Är hemma. Borde göra läxor, KOMMER INTE HINNA BLI KLAR. Är hungrig som fan. Orkar inte laga mat. Tog fram mackor och jucie. Det finns inget smör. Jag tar fram marmelad. Det är gott. Om två timmar ska jag vara i skolan igen. Idag är det show! Agera som Anka. VI BOR I ETT WINTERWITTTTTTLAND. Ganska fint faktiskt. Jag är förkyld. Träningsläger i helgen. Just nu är jag nog lite tpl. Nu ska jag gå ner i källaren och leta efter en billys pizza.

OCH JAG VET ATT NI BRYR ER!

ojrå



nyss va jag hos becca. hon sov. jag kom inte in. och det va ju lite synd för hon har min väska, och i min väska ligger mitt smink. jag ska gå dit igen. snart. och då måste hon vara vaken. det här gör jag för att fördröja tiden. Jag vet att ni vill veta allt dethär. jag sitter i mitt rum och fryser som faaaaaaaan. idag är det vanlig skola. Orkar inte. imorn är det show. orkar inte det heller. det är jättemörkt ute. jag borde städa mitt rum. jag vet att ni vill veta dethär. nu dampar mor. hero.

RSS 2.0