Hejhejhej.

Vill bara berätta att jag dör av garv, hahaha, alltså åt videoklippet på mig och becca som becca lada upp, HAHAHAHHAHAHAHAH..

Hahahha, jag och becca innan grönalund i sommras!
Snacka om att vi har förendrats sjukt sjukt mycket.

/EMMA

...

Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss?

Because we know that the most beautiful things in life are not seen,
But felt by heart.


HAHAHAHAHAHHAHAH!


hihohuha

Jag är ensam hemma, telefonen ringer, jag svarar.

Rebecca: Hallå?
Simon: Hej Becca.
Rebecca: Hej Simon!
Simon: Vill du ha mcdonads?
Rebecca: Ja, det vill jag ha tack Simon.

I bakgrunden:
Simon: Okej mamma, becca ville ha det.
Mamma: Bra, fråga vad hon vill ha!

Simon: Vad vill du ha från mcdonads?
Rebecca: Jag vill ha en kycklingsallad.

I bakgrunden:
Simon: Okej mamma, becca ville ha en kyckingsallad.
Mamma: Vad det bra så?

Simon: Är det bra?
Rebecca: Ja det är bra.

I bakgrunden:
Simon: Ja, mamma det va bra!

Sen för några månader också så ba:

Pappa: Ska vi elda i kaminen?
Simon: JAAAAAAAAA! VEMS KANIN SKA VI ELDA PÅ!?

ungefär som en häxza


HAHAHAHAHHAHHAHAHH vA FULA VI ÄR WILMA!

idag va jag i skolan och sen va jag med wilma lilja. Jag dödade näztan doris och jag ramlade ur sängen åt en video.. Asså fortfarande irl asgarv! HAhA! Wilmas pappa tror att jag är en häxa. Historien är för grov för att berättas på internet. sen gick vi ut. det bor 20 kineser i wilmas pappas mage, då dog jag och garvade jättecp på marken utomhus och grejer. sen gick vi in. sen kom maMa och hämtade mig. De va min livshistoria för dagen.

Shopping!

idag va ja å shoppa me mamma å syster köpte detta råeee :D



en midjekjol och ett linne ..till en 18fest ja ska gå på sen äre bara klackar som är kvar hi hi mysigt värre ^_^

//Sandra

VAD GÖR VI NU KÖR VI FAST NEJ DET GÖR VI INTE

Tjafan, nu ska jag dra till skolan. På en söndag.

Heiro!

guld vafan



H1H1H1H1H1H1H1H! Vet ni? Medans alla andra var i skolan och övade på julshowen så var jag i Eriksdalshallen och tävlade. Vet ni vad som hände där? JO JAG VANN! Hej fett cool liksom. Ballast i stan. Eller nej, på planeteN. Så nu vet ni. Jag är så jävla frääääääsig. Nu vet ni det också.

Och imorgon blir det showträning för mig med då. Har tusen läxor och skit att göra. Får väl ta med datorn. NU SKA JAG DUSCHA HEJDÅ OCH ALLT ANNAT MAN SÄGER NÄR MAN TAR FARVÄL.

HANNAH MONTANNAH

BECCA: HAHA KOLLA DEN HÄR BILDEN!
EMMA: HANNAH MONTANNAH..... OMG JAG TRODDE DET VAR HANNAH MONTANNAH MED DET VAR DUUUU!

AKTA KEPS!













Rubriken förstår bara viktoria och sandra.. eller kanske alla andra som var i aulan också.

väldigt trevlig dag med gympauppvisning (okej, det va ju inte allt för roligt, men lite kul vare ju alltid), sen becca och emma. PLUTTINUTTIGULLIEMMA! Måste bara säga att man kan dra ut emmas kinder jättelångt, hihi roligt.. Vi julpyntade på bussen med vårat otroligt fina glitter som vi hade i håret. Jag åt på sibylla. Och så hade vi en konversation om uggs.. Emma älskar, becca hatar, josefin tycker att dom är 7kt fula men gal1 mysiga. Dom åt suhi. Jag och emma brottades på bussen. Rebecca förstår sig inte på mig, sibylla före thai. Vi gick in på leksaksaffären och letade sprayfärg till håret. Och emma vaknade på fel sida. Josefin är en tärna och en sköldpadda, rebecca är en nermensad lucia. Då vet ni det liksom. Herro!
Gjorde en ny header också, najz.

ta åt mig av mitt leende, jag ler för dig!






hihoheha, osminkad på sista :'3

amen tjafan! idag gick jag å becca upp för dödsbacken och sen gick vi ner igen, för vi vågade inte rulla ner. sen gick vi hem igen. Nu orkar jag inte skriva någonting mer, mina händer dör.. HEIRO!

pepparkaksdeg är godare än pepparkakor



Jag åt pepparkaksdeg. Och nu har jag ont i magen. Ledsen gubbe.


IMORGON ÄRE TÄVLING PEPP VAFAN!

Elvis





Åh, min lilla sötinuttigull är förkyld. Han spyr ut något som ser ut som gele, fryser så han skakar och andas häftigt.. Nyser gör han också lite ibland.. ÄÄÄÄÄÄÄLSKLING! Vintern är verkligen inte bra någonstans. Nu ska jag ge min bebis lite kärlek. Puss!


Jaaaaaaa

hej hej :D längesen :P
imorgon blire navelpiercing sjukt nervös men de blir bra :D sjukt glad också :D haha!
sen iaf ska ja bara säga! EN VECKA KVAR I SKOLAN! ojojoj känns ändå som ja har panik :( måste fixa alla uppgifter å så allt går ju på betygen så ja har en vecka o fixa allt wish me luck asså :/ men ändå känns de skönt ! och jusste Show kommer ju snart :) 2 december :D jaaaaaa! alla kommer väääl :D!? biljetter köpes i broängsskolan hos pia sandor :D hi hi ! lite reklam är ju inte fel ellerhur : Dja ska sjunga å säga några små repliker men de blir skitkul hare så bra :D
pussilusssiii <3

omg omg omg omg omg omg omg :D !!!


//sandra <3

öl.

Fan va det går bra för bloggen. Massa uppdatering varje dag!

diss1









HIhihihihihihihihIHi

Asså k.u.k vad det är tråkigt att plugga, men nu är jag klar! Idag så har jag bara på mig en tjocktröja och ett par tights, myspys.. / careface. Dissade mamma på telefån nyss. Nu ska jag laga mat. Herro!

i loved you first



Hejsan bloggen. Fråga inte varför jag är uppr såhär tidigt, men mamma kom in i mitt rum och skrek att jag tagit hennes mascara.. Och det roliga är att jag tog den för nåra veckor sen. Efterblivet mamma, efterblivet. Nu så har jag iallafall ingenting att göra, börjar klockan halv ett så.............. Men jag tror att jag ska äta frukost, plugga, klä på mig, sminka mig och allting.. Sen får vi se :)
Egentligen så borde jag städa mitt rum också men det orkar jag inte. Jag pratar med diana på facebook som trodde att vi började 8.10.. Hihi, stackarn!
NU KOM JAG PÅ VAD JAG SKA GÖRA! BÄSTA, JAG SKA MÅLA NAGLARNA! HERRO! ♥

sepastian är gangster



Josepin: Säg hej till bloggen! :) :) :)
Sepastian: Hej :) :) :)

Nu ska jag plugga.. Eller inte. Herro.

jag blir inte lycklig med någon annan







Ligger i sängen, chattar på facebook, läser lite och lyssna på håkan. Chiillllllllllllllllllll. Orkar inte lyfta en finger. Det känns underbart! Dock så måste jag göra det ganska pronto. Måste stryka min dräkt innan Linn kommer och hämtar mig till träningen. Men ååååååååååååååh. Jag orkar inte. Det är så omständigt. S. U. C. K.

livet e hårt nu!!!!!!!!!!!!!!!



SItter på no och svarar på lite frågor om fotosyntesen. fett duktig, gjort två frågor!!!!!!! Efter no ska vi ha engelska, sen slutar vi och sen ska jag till tandläkarN. Careface på det. HEII.

Blir ni inte lite suktade asså ;)

haha tjaaa...
nu sitter ja o käkar en gooooooooooood mcflurry MmMmMmmMMmmm


//sandra

don't be silly



Uäh. Har inget intressant att säga. Sitter och äter godis och kämpar med att skriva klart svenskan. Borde gå och lägga mig snart, jag är hur trött som helst. Imorgon är det skola igen. Plus massor med showträning. Nästa helg är det tävling och showträning. Jag känner mig redan sådär lagom trött. Men nästa vecka kommer bebis Wilmis hem! Wooop wooop!

JAG SAKNAR DIG LILLIS! ♥

fredag lördag söndag i ett liksom


från vänster: pernilla, josefin, becca (fryser för att hon precis kommit hem från thailand)

Jag har ingenting att göra, så då tänkte jag att blogga, men jag har absolut ingenting att blogga om, så då får det väl bli om helgen..

Fredag så slutade jag skolan, gick hem med becca, va hemma och sen gick jag till becca och va med henne och martin hela kvällen, sen sov jag hos becca också. Lördag så gick jag och becca upp fett tidigt, och skulle upp till broängen för genrep till gympauppvisningsgrej, och så missade vi bussen med nåra sekunder, så vi tog en genväg igenom skogen och halkade och ramlade och tjohoppsan. Efter det så drog vi till skärholmen, och handlade lite. Jag köpte en mössa och en halsduk, becca köpte en tröja en till tröja en till tröja ett par byxor och sen vet jag inte. Sen så drog vi hem till becca, åt middag. Martin kom, och vi försökte göra en brasa i kaminen.. Det gick sådär va.. Sen kom tjejen och sen sov jag och tjejen hos becca. Söndag. Vaknar upp hos becca av att teven är på typ högsta volym..Becca och henrik satt och kollade på avatar, vi kollade klart på filmen och sen gick jag hem och åt.. Hann inte ens äta frukost och sen va det dags för middag.. HAHA! Sen chill hela dagen, har inte orkat rört mig från soffan. Imorn har jag sovmorgon! pihihi.. Nu ska jag duscha.
Shit, va mycket jag skrev nu, hooooooppas ni orkar läsa. Herro!

Min räddare i nöden! PERNILLA <3

ååh va i värsta krisen men pernilla räddade mig hon förtjänar den här länkningen assåååå :D
älskar dig! <3

Pernillas egna blogg ;)

Och här är ju pernilla också me :D

//sandra <3

städa och få pengar på fredag.. eller hur va det?

Nu har josefin och becca vaknat. Vi städar i beccas rum.. Eller hon gör iallafall. Idag är det chill, orkar ingenting annat. Eller kanske sen. Skitsamma, nu ska becca dammsuga, herro!

lägga sig 7 gå upp 13.30...

godmorgon...
gick o la mig vääldigt sent igår ^^ vi drack 2 koppar kaffe innan vi skulle sova man ba yeah..
så va vi vakna o typ asgarva åt roliga videos typ som denhär asså vi kunde inte sluta garva haha !

jag tycker den är grymt kul :D! tro mig de tyckde vicki me hahaha..
i alla fall sen kom hon o kasta kudde på mig halv 1 o ba ja ska gå nu så ja tar upp kudden o sular den på henne o ba gonatt x) men va tvungen att gå upp ändå -.- :) men annars va min lördag bäst :D <3

Tröttis












Bilder, -. nu och då.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

JAG OCH JOSEFIN OCH tjejen ligger och sover. Eller ja, tjejen sover men inte jag och Josefin. Vi va med Martin idag igen. Nattinatt.

aaaww hahaha :D


hahahahha sööööööööööööööööööööööööt :D :D

//sandra

Hei bloggisen


Haha, snygging..

Oh helvete vad många besökare vi har då!? :O

SHASHA BLOGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!

Idag va jag i skolan, sen gick jag hem, sen åkte jag med papiii till rönninge, han skulle till södertälje på firmamiddag något, så vi hållde sällskap på tåg/buss. Sen åkte jag hem. Åt mat, mamma hade köpt lamm från the greekywh till mig. Sen kom Martin och Josefin. Lalalalalalalalalala. Och nu ligger vi här i sängen, Martin drog för ett tag sen och det är kallt.

Herrå

HEMSKT!

fyfan vad hemskt.
tycker synd om familjen och hans vänner kände själv inte personen men hemskt är det
i alla fall kan jag säga en sak R.I.P ..

vila i frid...                                      //Sandra

fredagkväll :3



'









Nu drar jag till beccipeccibäccapäcca the man, och sen drar vi vidare. HEIDO! :)

my ife is kind of boring



Har egentligen ingenting att skiva, men ah. Tja liksom, idag är det fredag. Hörs imorn!

ToDaY

Idag ska jag till vårdcentralen och kolla min hals som det är något fel på, så just nu sitter jag och dricker Te, och ska sova en stund tänkte jag, ville bara säga det, hejdå !



/EMMA

im sorry, i can't be perfect



AMen tjafan de va längesen! Idag är det fredag, wooohooo! Vi ska gå igenom hela julshowen i skolan idag, och det ör ju mindre roligt, för jag vet knappt mina repliker. Hihohöheha. Iallafall, de är ju aldrig fel med fredagar liksom, sovmorgon och allt. Igår va det musikcafe i skolan och det va lite kul faktiskt. Nu ska jag fixa mig, tjarrå!!!!!!!

idag är dagen efter torsdag som är efter onsdag som är efter tisdag













Bjuder på lite vackert för ögat denna ortoligt underbara fredagsmorgon! ƒÃ∏ ŠΣΧμ. Eller vad tycker ni? Hihi, fredagsmys-låten började precis spelas på spotify. VILKEN STÄMNING!

Nu ska jag fixa mig och sen gå till skolan. Idag ska vi spela igenom hela showen. Woop. Sedan ska jag och Linn iväg och springa innan vi åker på galej med karaten. Bowling och mat står på schemat. Mycket trevligt!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Från EKvas



kan.inte.sluta.garva

Asså de är ju bara ja som bloggar :S?


cha chaaa idag är ja hemma igen mår inte bra..
men iaf den goda nyheten är att ja ska pierca mig om 6dagar! :0
gud vad kul har läängtat värkligen ^^
gick upp o skulle dricka vatten så såg ja att de va den 18november
och den 24 piercar jag o vicki oss :) hi hi..
längtaaaar :O :D
puss o hejdå tänker inte blogga mer förs någon annan skriver :O haha har gjort 3 inlägg ju :O!? :P

//Sandra

Usch!

Ett barn sa till sin mamma "mamma jag målade dina lakan med läppstift", rasande slog hon sitt barn medvetslös. Sen ångrade hon vad hon hade gjort och bad sitt barn att "öppna ögonen" men det var för sent. Hans lilla hjärta hade slutat slå. I sovrummet på lakanet stod det "MAMMA JAG ÄLSKAR DIG". Lägg upp detta på din status för att visa att du är emot BARNMISSHANDEL!!

Tyckte den texten va hemsk !!! :(

//sandra

Låtar jag tycker om

3Doors Down - Here Without You

Taylor Swift - You Belong With Me

The Calling - Wherever You Will Go

Hoffmaestro - Our Song <3

I'll be missing you - Puff Daddy

Marty Simpson - Last Kiss

 

nu orkar ja inte lägga in mer låtar ni får nöja er me de :).. hejdå <3

// Sandra


kult.


Pianoflickan



SHASHA BLOGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!

Idag så typ ah.. Hihi, jaPpPpPPpPpp.

Skolan idag var chillll. Nu är jag hemma, sen blir det piano, efter det åker jag och Josefin in till stan. Jag fick massa extramatte grejer av Ibbsan idag, kult.. :(

Imorgon ska vi ha body någonting med skolan igen.. Vet inte riktigt om jag ska vara med.. Min kropp pällar inte riktigt. På spinningen svimmade jag! Haha, fail made by bbbbbbbbbbecca.

Hejrå.

ingen skolaaa..

hejsan hejsan
idag var jag hemma mådde inge bra :/ när ja vaknade va mitt huvud som en stor sten känndes de iaf som så kom inte ens upp ur sängen.
gick upp nu aah klockan halv 2 :/
jag orkade inte medela någon när ja gick upp osv orkade inte -.- :P
inte ens min mamma fick veta så de blev ju skolk hela dagen :/ ...
i alla fall igår va man ju på spinning me klassen jag höll på o svimma efter . Visst jag har dålig kondis men ALLA nästan dog när dom va klara så aa.. men imorgon blir de styrketräning usch kommer dö då me :( men aa ..
de va en liten hälsning från lilla mig hejdå :)


//Sandra

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAH


/EMMA

det är jagjagjag som är din vänvän


Ouf, ser nästan lite ut som om jag har gröna ögon på bilden.. Fast näe.
Vi hade precis som alla andra.......spinning. Det va nog inte lika jobbigt som åttorna, men det va inte jättelätt heller. Nu sitter jag på min tvåtimmars rast, och väntar på att jag ska ha spanska, sen ska jag vänta på wilma, och sen ska vi ha extramatte och sen ska vi dra hem till wilma och packa. Så ser min planering ut idag.
Igår så.. Nej juste jag har redan berättat om igår. HIIIIIIHIIIIIIII. Nu ska jag kolla om det är någon i denna oskyldiga skola som har rast, och om inte så blir jag ledsen.. :( Herrå!

spinning = D.Ö.D

Shu bloggen. :)
Idag hade vi spinning med klassen och de va JOBBIGT
Först började vi lite lätt , senare skulle vi öka tempot och va i takt med musiken :p
Men de va tufft men kul ändå :D
Jag och Sandra ska köpa 30 dagars kort eller halv år ingen aning men vi ska börja lite lätt på gym sen ska va vi boka in oss på lite spinning tider .. :)
får se hur de går.. xD
Aja nu har vi slöjd är HELT slut men orkar fan inte jobba .. sen har vi show träning (Y) tummen upp på de liksom -.-
Men sen SKA jag HEM och bara vara.!
Puss & Kram sne banaN
// Vicki

you spin my head right round round round



Idag så ska vi tydligen på spinning med klassen. Och jag som redan har träningsvärk i mina ben. Ay caramba, hur ska detta sluta!? Jag kanske inte ens kommer hem ikväll.. Nä, nu ska jag springa till skolan så Anne inte blir sur och börjar rabbla ord på franska och hejåhå. Ha en trevlig dag då, btw liksom.

Sen den här min man han heter den Abu Hassan







Haha, asså egentligen.. Fan vad söt!

yellow - coldplay



Inte världens gulligaste bild, på inte världens gulligaste flicka, men det funkar väl! :)

Rubriken.. Jag vet inte, låten är najs!
Idag va det måndag, skolan va faktiskt inte lika seg som den brukar vara på måndagar. Vi hade engelskaprov, och det gick bra tror jag. Efter skolan drog jag till beccas nånting nånting praoplats typ. Sen åkte vi hem och köpte varsin varm choklad på pressbyrån. MUMZ! Och så gick vi in en sväng på ica också, och det ska vi inte ens prata om. Nu sitter jag här i mitt kök och väntar på becca som aldrig kommer, jag vet att hon inte kommer komma heller, men det gör ingenting för nu ska jag äta kallla fiskpinnar.. Eller nä, kanske en halv iallafall. Min sportify fackaaaaaaaar, ser era carefaces. Hejdå!

GULLIG ELLER?



HEhe, jag ville bara säga att jag har en fluga som krampar sig till döds i mitt kök, fyfy, hejdå.

/EMMA

Nu ska jag väl blogga lite dååra!?

Hej läsare, hehe fast ne, bara hej!
Det regnar ute, bajs, och här kommer än bild som är tagen för 2 minuter sen.......


PosarN...typ!


Nu har jag bloggat lite iallfall.

/EMMA

busen i stan


JAG VILL HA SOMMAR!

Nu sitter jag på no och lyssnar på musik medans något random som redigerar om vita tigrar.


and again and again and again and again and you know the rest




Snart ska jag kiiiiiiiila iväg till skolan. Måndag kommer ju alltid igen. Förutom 2012 då. Ha en grrym dag! xx

SHASHA BLOGGEN DAGENS OUTFITTTT



hehehej

Jag är sjuk, men jag Josefin och Wilma drog till ica och köpte farsdag till min pappa. En body tidning, karl fazer choklad, chilinötter och en heeeeeeeeeeeeeeeeet ölkorv. FAN VAD NAJS SÄGER JAG BARA!

han smalt iväg


det sexigaste på länge.

idag så var jag med wilma, och så skulle vi gå till ica med becca och köpa en fars dag present. Det gick ju sådär liksom. Iallafall så köpte vi en ölkorv och en egowoman bok av carolina gynning till gubben. Skoja, fast vi köpte en ölkorv.. Hejdå :)

Me and my house alone



Jag är sjuk.
Jag springer runt och städar.
Jag lyssnar på John Mayer.
Jag är hungrig på sushi.
Jag är trött.

HAIRÅ!

Pina colada boy you make the girls go ah









Här sitter jag osminkad i jespers t-shirt och beccas halsduk. Och ett par mysiga sockor som faster har sytt. Jäkla mysigt, haaaaaha skoja. Okej, vet inte vad jag ska skriva, tror seriöst jag går och lägger mig snart, jag är så trött så jag knappt vet vad jag skriver. Till viktoria: VI ÄLSKAR DIG OCKSÅ!
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, jag har sovit hela dagen och nu ska jag mumsa godis och läsa lite.. Hihi, nörden i stan typ. Min mobil har fått en makeover, den är röd på baksidan.. :o :o :o :o takk till wilma för det :)
Jag borde verkligen städa mitt rum, hiiiiihiiiiii min bror tror han e fett cool. Nu blev jag sugen på pepparkaksdeg. Asså jag mår fett bra idag, trots att jag är jävligt trött, hihi nu finns ingenting att oroa sig över, allting rullar på. Såååååååååååå, allting ordnade sig tillslut. Typ. Jag gjorde mina misstag, och nu går jag vidare. Det där lät väldigt dåligt. Iallafall herrå :)

klasven



Det här är Sebbesnuttigull, han går i min klass. SÄG HEJ TILL BLOGGEN SEBASTIAN, SÄG HEJ TILL BLOGGEN BABE!

omg jag ser ditt careface














Min lillebror heter Simon. Han och hans bästa kompis som heter Mikael går på samma dagis. De brukar leka hemma och sådär. Men nu har det hänt en grej, Simon och Mikael gillar samma tjej. Hon heter Stina och båda vill gifta sig med henne. Stina vill inte gifta sig med någon utav dom. Simon är ledsen, för Stina vill bara leka mamma pappa barn med Mikael och Simon får inte vara med. Jag har sagt till Simon att hitta en ny tjej, men ingen är lika bra som Stina säger han. Den här veckan har Mikael varit sjuk och då har Simon haft Stina för sig själv. Han har varit helt annorlunda.. "JAG PUSSADE STINA IDAG!" Hehehe, lite gulligt är det ju.. Men tycker synd om min lilletuttinuttipluttibror. :(

Oj vad kult jag har det


















Fredag, va inte i skolan åkte på läkarbesök osv.. Kom hem, somnade i soffan Sandra ringde. Stressade iväg in till stan, träffade Madelene. Åkte hem, åt sushi. Sen körde pappa mig till Emma. Jag Emelie, Ekva och Emma kollade på skräckfilm.. Case 39 och The children, haha inte så läskiga men Ekva bajsa på sig! Haha.. Sen idag vaknade vi vid tolv. Käkade frukost osv.. Sen kom mamma och hämtade mig, nu ligger jag i soffan. Sjuk.


beroendeavsims.se

Shuuuu bloggeeen :D
Idag har man varit på kalas hos söta Wille som är min gudmors son :)
Men sen åkte vi hem och mamma fick göra soppa till mig kan inte tugga me mina tänder som gör så JEVLA ont ;D

men iallfall rubriken säger väll typ allt ..
Jaa jag är beroende av Sims 3 men de är så beroendeframkallande !! :O
hahha när man väl har börjat så går de inte att sluta ..
som cigg ungefär ;)

Men men nu ska jag spela så vi hörs väll senare !
Och jag älskar er , Sandra,Pernilla,Rebecca,Emma,Josefin och Maja är så jävla glad att jag har er <3
Puss <3


Kallas att bjuda på sig själv ;)

my life is a cheeeeesebruger



Chill hemma hela dagen. Sov till klockan fyra, kollat på tv, suttit framför datorn. Haft ett allmänt jätteroligt liv. Jomenfaktiskt, graffiti på facebook och alla roliga bloggar har räddat mig. Nu ska jag göra mer graffiti, ha det bäst!

godmorgon ska man väl säga ;)

haha hej o godmorgon klockan är 14.18 haha xD
ja dagarna har varit okej :) har inte gjort så mycket speciella saker dessa dagar :)
vaknade nyss och fick reda på att klockan 5 så kommer min morbror hans fru/tjej och mina 2 kusiner :)
och såklart min storasyster :) så de blir nog najs :)hade svårt att sova igår så ja la mig halv 4 -.- :)
aja nu ska denna lilla filur gå och fixa sig :) pussilulli

P.S. Min Mentor är bäst hon heter Josefin och är Bäst :) hälsningar till henne (inte för hon läser de här då :P)

Jag och maja i sommras :')<3

Jag och maja i sommras :')<3

Jag och becca i sommras :')<3

Jag i sommras när ja solade :( saknaar..

Jag och vicki i sommras :')<3

Jag och emma :') <3

(blev en liten bildbomb xP)

off to träningsläger


elina gillar mina rubriker fett



hej, j053f1n här. Lite läskiga grejor har hänt idag asså.. Men ah, här kommer dom tre absolut värsta..

1. Jag och elina kollade på the grudge 3, behöver jag säga något mer, bara jag tänker the grudge, så ryser jag i hela kroppen. Fyfan...........................

2. Jag och wilma sitter och pratar i hennes rum, och så hör jag hur någonting precis bakom mig skriker. Jag ryste till i hela kroppen, och kollar på wilma men nej det är inte hon som skriker, hon kollar bara på mig. Skriket fortsätter i kanske två sekunder, och sen kollar jag bakom mig, och ingen är där.. Sen ser jag att gardinen rör på sig, och såklart så tror jag att någon satt där, men nej det va bara att det blåste eftersom att fönstret va öppet.. Jag börjar skrik/gråt/skratta, fyfan va hemskt det va.. Asså det va det läskigaste jag vart med om.. Från ingenstans liksom lät det som att någon skrek precis bakom mig, som om någon stod precis bakom ryggen och bara skrek. Jag börjar böla som fan och så kommer pernilla hur glad som helst och ba: BLEV NI RÄDDA? JAG SKULLE LÅTA SOM EN VARG! Fyfan vad jag hatade henne då. Där satt jag liksom i wilmas säng och trodde att jag skulle dö, och så va det hon liksom. FYFAN!

3. Vi tre då.. Pernilla, wilma och jag tog lite bilder, och så helt plötsligt ramlade min kamera i marken, och hela liksom den som sticker ut, lins tror jag det heter, hela den får typ världens största spricka och blev helt sne. Kameran dampade i typ fem minuter, men sen så bröt jag tillbaka linsen (skills som man har). Trodde min kamera va död föralltid, då skulle jag inte överleva.. :(


Okej, fett mycket text ni fick nu.. Iallafall herrå :)

Mentor Sverige

Idag skulle ju jag få träffa min mentor, typ som en vuxen kompis.
Men tyvär så blev hon magsjuk, så otur säger ja bara !
Men hon får krya på sig :)

Men Sofia som är en av dom som jobbar hära tyckte synd om mig och gav mig 2 biobiljetter och presentkort på max hamburgare :p 2 stycken da :)
Jag gillar verkligen henne ! Hon är så glad hela tiden och snäll och skön, grymt skön ! :D

Aja nu fick jag låna en data av dom , sitteer och väntar på Sandra och Becca :)

Men krya på dig min mentor ! <3

Pusshejj

//Viktoria


i lost her in the cold and it's snowing


det regnar idag..

Då va det fredag igen. För typ tionde gången glömde jag att va har sovmorgon. Jag blir galen fan! Men jaja, jag har tid att fixa mitt smink lite bättre, så det är vad jag ska göra nu. Jag bjuder på en härlig bild från spanien, och så hörs vi senare! Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaa..


vad gör vi? nu kör vi.







AH, då tar vi en dagens outfit rååå... Nej, jag skoja.

Godmorgon, jag ska borsta tänderna, sen bär det av till skolen. Hejs :)

Hoppas ni drömmer om något sött

- Jag är bara ett litet korn i ett stort hav.
- Men det är ju jag med.
- Nej, det är du verkligen inte.
- I så fall är inte du heller det.

Kan. Inte. Sova.



Hej, det här är Casper Maja och jag. Casper är singel och sökande, b-rudar ring: 0767137256. *blinkblink*



Jag och Maja, sjukt vad ljust mitt hår blivit!? :o




Viktoria, Sandra och Majas finger..



Jag just nu.



Jag och JosefinA.



Jag i en lugg.

Märker ni att jag har tråkigt eller?

ÄLSKAR

Sitter och gör klart So- uppgiften. Det går väl sädär.. Inte min grej lixom.. sen äter ja glass och lyssnar på musik!
Lyssnar på en kille som är grym! han är sjukt bra.. verkligen värd att lyssna på..



// Maja

tihihi












Nej, jag satt inte ensam och mobbad och tog massa bilder. Men bilderna som mathilda och agnes och alla andra va med på blev inte allt för fina, så jag tror att dom skulle bokstavligen döda mig om jag la ut dom.

hoho, hehe, hihi, nu sitter jag hemma i becca myspysiga halsduk med beccas myspysiga ipod och väntar på becca. Vi ska till ica och köpa godis. Ovanligt liksom. Iallafall så borde hon komma nu. Annars våldgästar jag...............

wb pippi. eller sophie om man så vill.







Ahmen tja fan! Sitter och lyssnar på musik och skriver en SO-rapport som ska va klar imorgon. Huuuuuuur tråkigt som helst. Men snart ska jag äta middag! (Y)

Idag så hade jag tre flätor i håret. Nu återstår då bara två som fick hänga med i toffsen. Ballt. Och så övade vi till showen i skolan. Vi ska sjunga Money Honey och dansa i klackskor. Trevligt. Juste, om någon undrar så ska jag vara Anna Anka i showen. Alltså, julshowen i vår skola. Så svårt att prata som Anna Anka! Låter som en idiot om jag försöker.. Men, det funkar väl!? Ah, fast nä.. MEN NU SKA JAG ÄTA SÅ HAIDOO!!


GLAD HUNDRA GÅNGER OM

OH MY FUCKING! GISSA VEM SOM HAR FIXAT PRAO!? OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG. INGEN KAN VETA HUR JÄVLA LYCKLIG JAG ÄR. RINGDE RUNT TILL ALLA BOENDEN I TUMBA, INGEN HADE PLATS SEN RINGDE JAG TILL SALEM. OCH OMG NU HAR JAG EN PRAO PLATS! GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD! INGET KAN FÖRSTÖRA DENNA DAG, HEHEHEHEHEHEHHE. INTE ENS MIN SO RAPPORT.


Alla hiphopare är gaaaangsters



Så, då va jag klar. Jag klarade för första gången i mitt liv att göra en lyckad, vad heter det.. Fiskbensfläta! Min data har inget batteri, glömde ladda den i natten på natten, vad heter det? Jag venne, men nu ska jag dra. Hejdå!

uppe med tuppen



Hejsansvejsan! Idag vaknade jag tidigt, halv sju.. Slå denva! :)
Jag har plattat håret och kollat lite bloggar, snart ska jag fixa mig och äta frukost. Tihihi, hejdå!

HABBOHOTELL







Haha, alltså jag dör lite!

Cooler than me



Haha, alltså man måste ju bara älska habbo!

AHMEN HEEEEEEEEEEEI!

Gissa vem som har tillbaka sin dator, vavavavava? Underbart! Idag var vi i skolan, nähe? Sen gick jag hem med Josefin, vi åt och kollade på bonde söker fru.. Blev lite habbo spel också. Riktigt underhållande.. Jag borde verkligen plugga.. Men har bestämt mig för att sköta skolan efter jullovet! Hehe, jaaaaaaaaaa.. Finns faktiskt inte så mycket att säga.. Eller jo, den "ANONYMA" som komenterade inlägget där Viktor snackade om sha gay och geysha är självklart Viktor. HAHA VAD SÄGERU NU VA!? Sen kan jag också säga att Casper sög på att blogga. Herrå! (:

äsch, vi skiter it.


Im in the school biatch.

Vi kommer säkert liksom hamna på blogg.se för mest aktiva blogg, och det är ju liksom bara plusplusplus!
Nej, jag har inget mer att säga, kom precis hem från becca. Nu ska jag ducha, herrå! :)

håll inte på jag är biff



What's up gangzza guuurls? & boiis. Jag är biffigareänbiffigast.org om ni undrar. Tom carebox? Dagen spenderades med Wilmislillis och nu sitter jag i min säng och lyssnar på håkan. As najs va. Halvfull carebox? Det är snö ute. Fortfarande. Betyder det att det är vinter nu eller!? Carebox full? Jamen, häsla mamma och hejdå!

Careface på det hela va.

Skor,skor,skor (Y)

Hej hej :)!
är på toppenhumör idag ! vi var på en pjäs för kanske drygt en timme sen och den var riktigt bra faktiskt!
sen efter det åkte jag vicki david och eric till tumba och jag köpte ett par skor :)! dom jag velat köpa länge!
JAG själv tycker dom är Grymt snygga ! Varma! och bra för sånt här väder (vattentäta :D)!
visst alla har ju sin egna smak men här kommer en bild i alla fall ^^!
(ser däremot bättre ut i värkligheten än på bilden! MYCKET BÄTTRE :P)

Källa.

I alla fall så ville jag bara medela det sen köpte jag en maskara för 99:- haha :)!
men den är bra för mina ögonfransar så bryr mig ej ! :)
i alla fall nu sitter ja i köket ska träffa storasyster sen kanske ^^hi hi haha!
aja hejdåååå :)

//sandra

häromdan va jag i stan





Inte ofta jesper vill va med på bild inte.. Inte denhär gången heller.

Dagen va rolig idag faktiskt. som pernilla gör +++. Vi hade lite matte, jag och ruben skulle jobba tillsammans och ruben slog upp huvudet i en hylla som var precis över honom, och jag sa tillochmed åt honom att akta hyllan, han ba: va? och sen hördes ett AJ! Jag dog av garv, och kunde inte jobba, då fick johan damp på mig, och nu typ hatar han mig mest av allt, eller också för att jag tog en penna ur hans-helt-egna-skåp-som-ingen-får-gå-in-i.
Sen hade vi iallafall lite no och jag blev klar med mitt arbete! +++ igen :d
Och så åt jag mat med agnes först, och sen igen med maja och becca.. Eller då kollade jag bara på, men som maja säger, folk måste tro att jag va väldigt törstig, hämtade liksom två glas mjölk och två glas vatten, fast allt va egentligen till becca och maja dårååå :)
Pernilla, även kallad per eller perre, kom och kastade upp min halsduk i taket, eller det är wilmas egentligen. Men ingen fick tag på den, och sen kom jag där å ba: ... eller nåt, och hoppade upp och tog den.. +++ ytteligare en gång.
Och så hade vi idrott.. Eller nej vi hade no efter lunch, och so före lunch.. SKitsamma nu blev allting krongligt. Men jag gick iallafall hem efter idrotten med becca i det enormt kalla vädret, haha enormt. Nu ska jag äta upp min melliiiiiis, och sen gå till rebecca.. :)
Juste vi hade spanska också, men de va inte kul, så de behöver jag inte skriva om. Måste bara påstå att magnus är c00l. Dethär blev ett väldigt långt inlägg, men hoppas du orkade läsa hela.. Hejdå!

HEJ 3 O 3'!!!

hej ehj bloggen casper her jag gästbloggar för jag e snåå beeest!!!!!!! jaa jag har inte mycket att säga herråååå då! puss xoxo

man måste dö några gånger innan man kan leva








Liten Pernilla.

Nu är det snart dags för skola. Sovmorgon hade vi idag. SKÖNT! Kollade ut genom fönstret i morse i hopp om att snön försvunnit under natten. Men nej, gud vill inte bli min vän idag heller. Första lektionen har vi språkval. C'est nul le français! Hehe.. Eller la det kanske skulle va? Äh, jag orkar inte. Puss.

xxPernilla

snart blir det skola

Snart blir de skola då..




// MAJA

Sista inlägget godnatt!

tänkte bara säga ! Godnatt!
och jusste brukar inte tycka om Justin Bieber men den här låten var faktiskt bra ^^!


//Sandra den lilla saki ^^

FÖLJ OSS

bloglovin

Rebecca 11 år

  

HAHA, hittade gammla bilder när jag laddade upp dom där i andra inlägget.. Okej, jag lovar att det här var sista inlägget för mig för idag. Hajrå :)


vinter...

Som sagt så ser alla att det är vinter ute !
Fan .
Fick ett sms av mamma där de stog jag ser de snöar ?
Torr humor morsan..
Jag kunde vrida ur vatten ur strumperna , snacka om att jag frös ?? :O
Jag och Sandra har fått prao på hunddagis :)
När vi kom dit lukta de blöt hund men alla va sjukt söta! :D

Men nu har jag kollat desperet och nu ska jag kolla Cougar Town :)

Puss på er alla och ha en riktiiiiigt skön kväll,

//VICKI

Somnade :D

hej hej, jag vaknade för en timme sen
var helt utmattad efter en sån sjuk dag :S !
gick från nästan Tullinge Torg till Tumba station och mina fötter var blöta som att jag gick barfota!
men jag tog ett varmt bad sen och hämtade lillebror kom hem lilla gullunge! han gjorde mat till mig ^^!!
nu ligger jag i soffan så hare BÄST! Godnatt sov så gott :D

(hahaha mitt hår på bilden :D!)

//Sandra

RIP SPINDEL





















Inge smink på bilderna och mitt hår är bara ofräsht.. Men vem bryr sig? Haha, bilden på Simon måste jag bara komentera! Snuttiguuuuuuuuuull!

Jag och Henrik är barnvakt åt Simon tills mamma och pappa kommit hem från göteborg vilket är inatt. Vi har varit ute och skottat. Druckigt varmoboy och ätit "bollmackor". Kollat på toy story och byggt en snögubbe..

Jag och Henrik lyckades också tända kaminen, duktigt jobbat säger jag bara! Nu ska jag tända massa ljus och sätta mig framför matteboken.. Haha, nej jag skoja.. Matte är det värsta som finns! Jag borde plugga lite men orkar inte tänka.. Ska kolla på tv nu. Ses imorgon! DÅ ska jag ha min data hemma.. Blev tvungen att lämna den i skolann idag igen eftersom att vi skulle på teater och jag hade en för liten väska med mig. :)

Juste, jag och Henrik hittade en spindel som vi eldade upp i kaminen. Den typ rullade ihop sig till en boll. Sen smälte den.. Sjukt coolt! Nu tänker alla på två saker:
1. Det kommer regna imorgon. Men hallå, vi har ju värsta snöstormarna redan.. Skit samma!
2. Jag är en djurplågare. Det är en spindel, palla bry sig det finns miljoner..

HAHAHAHAHAH!

Okej, vet inte vad jag ska skriva.. Känner mig oseriös, vill boka en resa till Thailand.


Vad vackert du skriker Misa mi

Dagen idag har varit blandad kan jag lova er.. I morse va jag ganska irriterad, sen blev det bättre. Vi åkte ju också till hågelby på den där teatern. Haha, så jävla kul.. Ingen kunde sluta garva, Maja det var bra att vi hamnade i den här gruppen! Det var halvklass, jag och Maja blev de enda tjejerna.. Men kult var det iaf! Det var ju värsta snöstormen och jag kastade massa snö på Viktor så han fick dampanfall. Sen blev jag mulad. Och när vi stod och väntade på bussen hem kom en plogbil och alla fick panik och skrek ba "aaaaaaaaaah!" sen blev alla blöta. Asså jag överdriver inte, man blev genomvåt ända från huvudet ner till skorna! SJUKT. Viktor blev fett ledsen över sina nya röda byxor.. Naaaaaw.

Han på teatern: Det snöar idag!
Maja: NÄÄÄÄÄHEEE!?

Viktor: Geisha baklänges blir shagay.. (Hur fan tänkte han där liksom?)

Sen hade vi också träning inför showen och fixade våra kläder inför till showen idag. Kult..

Snöstorm ute och bussarna va åt helvete. Fick gå till Tumba och när jag kommit dit kom jag på att jag åkt i onödan, så fick gå tillbaka hem.. Riktigt onödigt.

Skriver mer snart!

lampan lyser, josefin fryser



Det går ju bra dethär med bloggandet tycker jag, en massa trevlig uppdatering från allihoppa!

Idag så har jag bara tagit de chill hemma, laddat ner lite nya låtar till min ipod, lyssnat på musik och lite sånt..
Nu så ska jag plugga och popps popcorn (tjockiiiiiiiiiis). Hejdå :)

Vädret


Ja vi alla hatar säkert detta väder!


//sandra

tisdag är en fiskdag





Tjena mittbena! Jag är B L Ö T. Helt genomvåt. Eller ja, okej kanske inte. Men jag var så sjukt blöt och kall idag! Frös så det gjorde ont i hela kroppen. Fan ta Sverige och skit väder! Men nu sitter jag i alla fall vid mitt köksbord i varma, torra kläder och varm choklad och rostmackor. Det är ju ganska mysigt med snö när man väl kommer in. Jag längtar efter julen.

Idag så var vi i alla fall med skolan på en teater i Hogslaby. Kim vs Kim tror jag den hette. Konstig var den. Verkligen konstig. Nuuuu, ska jag inte skriva mer. Så, HEJDÅ.

xx Pernilla

sholahoppsansaa vad det snöar ute, jag dör.

Wää, gud va mycket det snöar ute, inte okej...inte okej.
Idag skulle jag ha åkt till staden som kallas stockholm, men nä!
Min maskara hade runnit bort helt när jag kom hem (jag vet att ni bryr er), så just nu dricker jag varm choklad och går runt med varma mjukismyxor och keps, mysmys.


Handen på hjärtat.........




om fem

Inte kul när man stessar till skolan och så när man äntligen kommer fram så har man sovmorgon.. :'(
Nu har jag väntat i exakt en timme, och jag skulle ha väntat en timme till, men nu så ska vi ha matte med jeannette om fem. PIHI. Herrå :)

FAN VAD TRÅKIG JAG ÄR

Hej folket. Jag är nog den ända som inte bloggat tror jag. Men jag har inge kult att blogga om...
Men idag då, Idag ska jag på ut men nya hästen som kom igår kväll. Det är också en andledning att jag inte bloggat. Sen träning. Trevligt trevligt..
Men här kommer många bilder på mig och Rebecca..


























// MAJA

Det var en gång två tomater





Tjafan, nu sitter vi på någon lektion.. Vi vet inte riktigt vad vi har. Men vi ska nog skriva på våran so-rapport. Inlämming på fredag och varken jag eller Maja har börjat.. Inte bra. Viktoria och Sandra är i aulan och övar på att vara coola rappare. Ha ha ha. Josefin går runt och luffar eftersom att hon har sovmorgon till 11. Pernilla och Emma har vi ingen aning om.. Vem vet, dom kanske bloggar just nu? Hähä, nej nu drev vi.. Roligt va?

Heta kramar från Glittermaja och Beca.

Från lilla sandra dåra ;)


tänkte bara titta in och säga hej!
nu sitter jag här hemma helt själv och dricker en kopp varm chocklad och bara myser.
värmeljus är på i hela lägenheten så de blir en mysig stämning här inne :)
dagen var helt okej kanske lite misslyckad efter 3 timmars bussfärd men annars är de bra!
skulle bara titta in och säga Hej ! så ha en fortsatt trevlig måndagskväll :)
HEJDÅ // från den lilla stora söta fula sandra haha :D

Look What You've Done



Take my photo off the wall
If it just won't sing for you
'Cause all that's left has gone away
And there's nothing there for you to prove

Oh, look what you've done
You've made a fool of everyone
Oh well, it seems likes such fun
Until you lose what you had won

Så himla fin låt, gillar den verkligen! Casper tjatar om att den är sååå himla gamal, visst det kanske den är jag bryr mig inte. Ny för mig iaf!

// Rebecca

Saknar min älskling till dator


Enda bilden jag har på min data.. Grym kvalité ju! HAHA!

Asså F U C K på det här!

Min data ligger inlåst i Viktorias skåp i skolan så just nu har jag min gamla data. Vill bara slänga ner den i marken, sjukt jobbig! Nu snackar jag med en ascool kille på bilddagboken. Så jävla smart! Hehe, men ja.. Idag i skolan gick jag och Maja igenom våra roller för julshowen.. Haha, inte okej säger jag bara.. Jag va fett taggat på att blogga.. Men eftersom att jag inte har någon bra dator får jag väll spara allt till imorn! Så checkar ni bloggen imorgon kommer ni bli fett överaskade.. Eller något! Ja men ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon! Herrå! :)

jag bor granne med tomten



Men tjena! Seriöst, det var så jävla kallt idag! Minus tio grader celsius stod det på termometern när jag gick till skolan. Hemskt. Och imorgon så ska det tydligen bli snöstorm. Vart är Sverige påväg egentligen!?

Anywas, nu ska jag äta lite glass (det är chokladfiskar i upptäckte jag nu. hur coolt!?) och sen blire träning för hela slanten. Coolt.

xx Pernilla

när dom två blev tre.



Wiho, har fått en liten sysslingpyssling till! Det blev en liten chey, de va najz eftersom att dom andra två är pojkar. Iallafall så ser jag era carefaces jättemycket. Hejråååååååååååååååååå D:

AMEN SHASHABLOGGEN VAD HÄNDERÅ?


Jag va så himla ball när jag va i spanien, stog inne på toletten och tog en bild av migsjälv. Då vet ni det liksom.

En ny header, skapare josefin. Äum, jag vet inte vad jag ska skriva. Dagen spenderades med wilma. Hejro :)

BALLAST I STAN





Ahmen tja liksom. Okej här kommer jag, Pernilla och rör om i grytan lite. Trevligt va? Sätter pricken över i:et på den här bloggen. Hejhopp!

xx Pernilla

Jag fyller år om 85 dagar


Haha, gammal bild ifrån slutet utav sexan tror jag.

Care på rubriken.. Jaaaaaaaaaaaaag vet! Märkte nu hur kallt det var i morse eller? Jag dog nästan, hellt seriöst..

Nu ska jag fixa mig och sådär, sen ska jag till ett ålderdomshem och snacka med cheeefen.. Haha, vill verkligen praoa bland gammlingar.. Då menar jag inte ta hand om utan bara liksom va sällskap, prata med dom osv.. Kanonkul!

Vi ses väll senare antar jag.. Eller ah, jag vet inte. :)

Rapporten tack


Just nu..

Vi sitter i klassrummet och har SO. Ska skriva en rapport om en strecka om någonting typ. Nu kommer Christiaaaaaaaaaaaaaan.. Herrå! :)

KRAM PÅ ER FRÅN ALLA OSS FÖRUTOOOOOOOOOOOOOM EMMA SOM INTE GÅR I VÅRAN KLASS.. BUHU :(

Tja tja BLOGGEN !


Randombild ur arkivet..

Nu har jag också bloggat! :)

Vicki häraa ! (:



Heej bloggeeen :D

Fick nyss reda på att vi hade en blogg så får väll skriva jag me :D
Nu sitter jag och Sandra i skolan och äter frukost , eller hon gör :)
Imårn ska vi träna till show jag och Sandra blev Hip Hoppare , Hahha :p
Men nu ska vi dra vi ska ha NO :)



Puuuusss

// Vicki

godmorgon godmorgon





OMG! Det är måndag, jag dör, jag orkar inte gå till skolan, och ändå så är jag helt klar med smink och allting. Nu ska jag bara borsta tänderna och klä på mig ton med ytterkläder eftersom att det är -10grader. Minusminusminus! Hejrå.

Är det värt att sova om jag ska upp om tre timmar och tjugo minuter?


Här kommer en natt-hälsning ifrån Emma och Becca, sen kommer lite fina bilder på oss.














finare får man leta efter!



herrå. /EMMA OCH BECCA

blä, skola imorgon..

SHASHA BLOGGEN!
Imorgon är det skola, jag har helt vänt på dygnet så jag kan inte sova och jag kommer inte orka upp till skolan imorgon, kult.
Jag var bara tvungen att säga det, herrå, eller nää, vill ni veta en sak till, KOLLA HUR LÅNGT MITT HÅR BÖRJAR BLI!

/EMMA



från Sandra ..


(rätt så gammal bild men den duger väl ? )
haha hej fick nyss reda på att vi alla 6 ska skriva en blogg tillsammans , så trevligt ! (Y)
gillade idén,  nu sitter ja i mitt rum ska sova alldeles strax.
godnatt.. typ :)

Sovgott....

Emma häääär!

Jag laddade upp två bilder på mig ifrån sommras , där jag var blond och brun, nu är man blek med svarta ringar under ögonen men det funkar bra det också.

Jag ska ta ett bad sen sova, hihi, hejdå, sovgott..typ.


Josefin Blomqvist


gulli bild, tagen alldeles nyss.

Okej, det är jag som är josefin då. Sitter och myser i mitt rum med musik, ljus och datan. Haha, väldigt mys faktiskt. Snart ska jag (precis som becca nyss gjorde :o) måla mina naglar. Ha det najz så höres vi nån gång i veckan.
Om du inte gillar bloggen så gör vi kaoz med dig.

Sweet dreams


Bilden är från Augusti i skolan, Sandra, Maja, jag och Viktoria.

Tjafan!

Det är jag som tjatade på alla att vi skulle skaffa blogg så det blir väll jag som får skriva första inlägget rå.. Jag heter Rebecca Tjäder ooooooooch, ah nu vet ni. Jag har målat mina naglar rosa, aaaah jag vet att ni bryr er. Haha. Snart ska jag fisa fram kläder till imorgon och sådär. Fisa, hihi.. Imorgon är det skola. Najz, fast nä. Orkar verkligen inte.. Kan det inte bli sommar snart?

Hörs imorn!

Välkommen till våran nya blogg!

treotre är en blogg om sju tjejer med sjuhelt olika liv.


RSS 2.0