jag har en kattig nyckel




en gammal bild och en annan gammal bild. hihihih

hEj! igår så klippte jag och rebecca våra jeans till shorts, och sen rev vi dom med rivjärn, sandpapper och en brödkniv för att dom skulle bli slitna. det blev så jävla snyggt! +++
vi va också i skärholmen och köpte lite, sen kollade vi på solsidan också. älskaaa

nu har jag svenska, jobbar om antikens grekland och ska göra en tidning. just nu gör jag en sida om alexander den store. Asså alla bryr sig fetaste mycket! nu ska jag iallafall jobba vidare. h3rråj

one two three, en millllijon


Chacha alla coola kidzz! Lite uppis chez moi as josé wished. Long time no seen. Men jag har lyckats blivit ännu råare och ballare (om det nu är möjligt) och blablablabla har hänt, slutar med att jag sitter nu på mitt golv. Mys. Megamys.

Idag var jag och Majsabajsajättefin i the big city och spenderade presentkort. Och pengar under taket på de gyllende bågarna. Hittade massa finfintfinast. Typ dubbbbel thumbs up.

Btw. Eller ps. om man känner för det. Grattis Rebecca! I efterskott. För det var ju faktiskt en kvart sen din födelsedag tog slut.

FRED UT!

GRATTIS BECCIPECCISNÄCKIFJÄDERTJÄDERCHEYEN!!!!

Hej och ggggrattis till bbeccast som fyller år idag :D

Jag har inget speciellt att skriva. Eller jag fick f-ing MVG på mitt matteprov!!!!!!!! jag dog av glädje! Sen var det inget mer. Kanske slutar blogga på treotre. Så rörigt att blogga tillsammans med tusen andra personer. Men jag vet inte ännu. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska fortsätta blogga på min egen blogg ännu. så vi får se helt enkelt. Och de var väl det. Hejdå :)

simon: har du med dig en present till becca eller? hon fyller faktiskt år idag.






























för att jag inte kom på en bra rubrik



HEJ! som ni kanske redan har fattat så fyller becca femton. nej jag känner mig inte liten. nej det gör jag inte. nej det är lungt. nej okej. men nu ska jag ta bort mitt smink från igår, ååååååh va dum jag är som inte tog bort det igår!
sen ska jag fixa mig och allt såntdär. sen är det off to rebecca! för det är såååå långt till henne.
haha fan va typ ironisk jag känner mig! haha palla, herrå!

MIN DAG IDAG HIIIIIIIIIIIIIHIII



GRATTIS TILL MIG DÅ! FEMTON ÅR FAN, INTE VARJE DAG LIXOOOOOOOOOOM..

en annan jävla tjej





typ mysig fredag hemma. hoho nu ska jag kolla på film! asså jag älskar i rymden finns inga känslor. den är så jävla bääääääääääääääst häääääääääääääääst! A

hepphepp

Jag har försovit mig, men nästa lektion börjar inte förens 10 i 10 (så det är ganska lungt), men måste skynda mig nu, hejdå!


Inlägget skulle publicerats på dagen..


kalle anka = en snel hest



detta kallas facerape. det går även bra att kalla mig för jozzie nu för tiden. fast bara ibland, inte när jag vaknar på fel sida som sker 87,79% / veckodag. annars är det gott. och blandat. tjoho!




Födelsedagsbarn, hihi



Idag fyller en tjej i sjuan år! Jag och elin grattade henne riktigt ordentligt, klicka på bilden för att komma till hennes blogg! :D

Shasha bloggen Simon här



Simon snodde min kamera och spelade in en videoblogg!

Jag förut på ullared, fast nä. Heido



26 januari 2011



just nu är jag bara fett confused. puss och kram så hörs vi imorn

Baby baby baby oooooh


Typ tjaaaaaaaaaa!

Måndag: Skolan, hemsk dag. Allting gick helt seriöst åt helvete. Blev även mobbad. Efter skolan till benne med filip och david, sedan vidare till thaigrejen och käka sushi och seeeeeeen till ica och köpa godis. Sen hem till mig.

Tisdag: Sjuk.
Onsdag: Sjuk.

Jag är så himla skoltrött! Ska bli skönt med helg och nu är det faktiskt inte långt kvar till våren! UNDERB!

Imorgon blir det skolan för min del, missar alldeles för mycket.. Nu ska jag hämta lite kakor. Hihi, heiro!




Såhär snygg var jag idag föresten, ja vi kan kalla det här dagens facelook!

panik ..

Idag hade ja världens panik för ja trodde ja hade tappat bort mitt bankomat kort i Tumba vilket gjorde att jag och Sandra missade bussen :( förlåt :(
Så fick man gå från tumba c till mig -.- usch va kallt och ruttet de va !! arg som fan :(

Men inga sura miner när man har en underbar lärare som Nettan :)

''jag ser ut som en jävla fisk''


haha gulligt. i somraaaaaas!

kom precis hem från skolan. grymt trött och allting. ska nog gå och kolla på tv nu och så får jag plugga ikväll.
fett chill dag i skolan. först matte. Sen idrott, hade inga idrottskläder med mig så fick sitta och kolla på. Okej det va inte så kul men det va lite chill sådär. Efter det skulle alla samlas i aulan för att ha nån föreläsning om mobbning, det va fett sorgligt juuu.. efter det så händerE, julia ramlade över mig i korridoren och jag fick så jävla ont i röven så jag knappt kunde gå fan! världens största blåmärke hejhej. sen åt vi, och efter lunchen så var jag med julias klass och hade matte igen, jag jobbade åt julia, gjorde fyra tal på två minuter. SNACKA OM MVG?! sen hade vi spanska.. hiiiiihiiii bus. och nu sitter jag här hemma i köket och lyssnar på musik, haha jag hatar den här låten! fast den börjar nästan bli bra nu efter 421483759324 gången. HAHAHAH! pusss

Broeängen






Förra veckan i skolan.. HAHA, första bilden!

Bjuder på dom där bilderna alltså. Nu sitter jag i skolan, läser en bok. Kult.. Den här veckan kommer bli fett chill. Igår solade jag ju solarium brukar alltid sola 30 min men nu solade jag 40 och det är precis för mycket så idag är jag lite småröd i ansiktet. Igår sov jag hos Josefin och vi skulle precis gå och lägga oss klockan va typ ett. Då ringde Sandra och jag ba vadfaaaaaan, orkar inte vi måste sova. Så jag svarade inte, men då berättade hon idag att hon satt på bussen. Shit vilken panik, så från och med nu ska jag alltid ha mobilen på mig och alltid svara. Heiroooooo!

Eftersom att nästan alla skrev om sin helg ska jag också göra det ! :)

Fredag:
Då gick jag hem till maja, sen åkte Maja, Matilda, Mia och jag till Stallet, där var vi mellan 14 - 18.30 (HAHA jag vet att ni bryr er fett mycket), sen gick jag hem, var hemma 19, pluggade, sen åkte jag och köpte godis, sen åt jag det och kollade på film.

Lördag:
Gympa på morgonen, kom hem, fixade mig, åkte på 80-års kalas, vi kom hem vid 00.00, då somnade jag.

Söndag:
Jag skulle sälja mina hamstrar då, hihihohohöh, första personen kom 11, så jag fick gå upp tio, sen skulle Becca komma också, men hon kom inte.
Sen fikade jag med farmor och Jessica!


Inte sovmorgon en ända dag :(

Fönster på bilden:


Träna träna trääänaaaaaaH

Hejhopp, slappmåndag idag då, jag sitter i värdens största tjocktröja, fet med hiss på den.
Snart skola, Dööööö.
Jag ska börja träna nu, jag ska verkligen det, idag blir det först ridning sen hem och springa, hiho, vi får se om jag pallar !?



En bild på min Frasse.

 Min dator är fortfarande krachad, böhöhöhö, :'(


jag älskar att sova men inte på natten

Om jag kunde så skulle jag vara vaken dygnet runt, för människan sover bort för mycket tid som man egentligen skulle kunna göra massor annat kul för!

Hej på er. Ja min uppdatering har varit seg, likaså har min dator varit. Ooooch jag har varit för lat för att uppdatera under helgen! Men nu ska jag berätta hur jag har tillbringat min helg.

Fredag: Kom hem från skolan, la mig på soffan med läsk och kakor och kollade på tv.

Lördag: Vaknade på soffan, duschade, la mig på soffan igen men läsk tacos och godis, skulle gymma men jag är så jävla lat så jag la mig på soffan och kollade på tv istället.

Söndag: Vaknade på soffan med läsk en godisbit och gorbys piråååååååger, kollade på tv, duschade, kollade på tv igen och nu sitter jag och skriver om min så himla händelserika helg!

Visst låter det som om jag har haft en toppenhelg? Haha, patetiska lilla jag, har inget liv. LOLZ. Måste rycka upp mig från min lilla vinter-deprission och göra något åt mitt ack så livlösa liv.
Ja, nu ska jag väl sova eller något antar jag. Och inatt sover jag faktiskt i min säng och inte på soffan så det så!

Om en häst och en kossa skulle få ett barn, hur skulle det se ut då? Eller kan dom ens få en unge?  Om en tiger och ett lejon kan få en unge, kan väl lika gärna en häst och en ko få det?

Haha, störda tankar men jag var tvungen att skriva ner det! Godnatt alla bloggreaders där ute! :)


och ps. min hund är sötast på jorden typ! ds.
ps igen. ignorera mitt feta duckface... ds.


dalahorseeeeeeee


haha! spanien 2010 ♥

okej, ska berätta om min helg. men vi hoppar över fredagen eftersom att jag bara va hemma och sjuk.. :(

Så, på lördagen vaknade jag, åt frukost och sen fixade jag mig och gick till wilma. Satt upp en affish (stavning) på justin bieber på hennes vägg, så långt upp att hon inte når den, inte ens om hon står på en stol. snällt visst?
wilma typ dödade mig och puttade ner mig bakom, under sängen. snällt visst? nej.
sen på kvällen gick jag på bio med maja och becca, vi såg love and other drugs. Den va sjukt rolig och bra men också hemsk! efter det så åkte vi hem, och typ direkt efter det så gick jag och la mig, men somnade halv tre nån gång.
Sen vaknade jag idag och var helt död, kollade på tv hela morgonen tills rebecca ringde och frågade om jag kunde följa med henne och sola. Efter solningen så åkte vi hem, gick och köpte chips och dip, kollade på solsidan och nu sitter vi båda i min säng och pratar och lyssnar på musik.
nu ska vi fixa inför imorn. TJO!

MIN HELG

HEY!

Helgen rååå..

Fredag efter skolan drog jag till Södertälje, mötte Rebecca och Petra. Vi gick runt ett tag köpte slingfärg och sådär. Sen åkte vi till värsta lilla stället. Där hyrde vi film för tio kronor och köpte godis utav en as söt gammal turk gubbe. Sen åkte vi hem till Becca, åt sushi, kolla lets dance och färgade mitt hår. När vi skulle kolla på filmen, the grudge 2 så började båda typ gråta. Jag har hela tiden sagt att jag inte ska se dom för dom är så jävla äckliga men nu såg vi den iaf. Båda satt och skaka och Rebecca gjorde värsta blåmärket på min arm för att hon fick ryck. Sen orkade ingen bli rädd något mer så vi somnade med filmen på. Jag vaknade senare på natten utav att någon i filmen skrek, då stängde jag av ljuset. Sen vaknade Becca utav det blodiga röda ljuset då stängde hon av teven. Vi vaknade åt frukost, jag fick skuts till östertälje och tog tåget hem därifrån vid fyra. I Tumba mötte jag Filip och David. Åkte bussen hem med David.

Senare på lördagen drog jag Josefin och Maja på bio! Det va kult, vi såg Love and other drugs. Bra film, sorglig film! Jag grät som det lilla mensbarn jag faktiskt är. Idag vaknade jag halv 11. Åt frukost, pluggade, åkte och solade med Josefin i Tullinge. Vi kom hem, vi åt middag. Vi gick till ica, kom på att vi glömt pengar. Gick hem. fick skuts 100 meter till ica, VADÅ LATA!?!??! Sen duschade jag och packade på 30 min. Stressa som fan! Kom till Josefin, käkade chips och dip och massa choklad och kollade på solsidan. Nu ligger vi i Josefins säng och bloggar. Bloggers! Hoho..

Fetaste texten alltså!

FEBBS TYCKER MITT RUM ÄR FINT OCH VILL HA MITT RUM! SÅÅÅÅ GLAD!


Just nu fan :)

Jag är DÖD idag

Snart ska jag äta godis och kolla på filmen klick, hörde att den skulle vara BRA, men vi får se, hedo!



Blekfis i början av sommaren 2009


SÖNDAGSMORGON




















Bilder tagna nyss

Mitt rum är så himla fint när solen lyser in genom fönstret! Allting liksom lyser, glittrar, blänker..

Idag skulle jag ha varit med Emma, men blev barnvakt åt Simon eftersom att både mamma och pappa jobbar. Sen har jag otroligt mycket plugg också, både svenska, so och matte. Jag ska ha bästa betygen till sommaren alltså! Men nu ska jag fixa te och försöka plugga, sen blir det väll att städa rummet lite. Skulle ha köpt en ny säng igår, men ja.. Vi han inte. Bloggar om helgen senare! PYSS.


FEBB @ TREOTRE HÖHÖ



ASSÅ VAAAAAAAAAAAA? HAR FEBB KOMENTERAT VÅRAN BLOGG!?!?!?!?! OMG, OM DET VERKLIGEN ÄR SÅ SKULLE JAG BLI DÖÖÖÖÖÖÖ GLAAAAAAAAAD! JAG KLICKADE PÅ LÄNKEN OCH DÅ KOM JAG TILL HENNES BLOGG!? HOHO :-)

Utkast: Jan. 22, 2011



HEJ JAG HAR GRÖNA ÖGON. NEJ NU SKA VI PÅ BIO. HEJDÅ.

Sommarbilder ................. saknar sommaren.


Målade huset.







På landet med becca.


fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin -_-


Jag = ska på 80:år kalas :)


Passande bild till inlägget rubrik eller hur va?
Somsagt ska jag snart på kalas hos min gammelframor och gammelfarfar, dom fyller 80 år!

Bilden: en bild ifrån vår "cykelsemester" som varade 1 dag...bilden tagen i sommras.


R.i.p min Macbook

Min dator har gått sönder, rtfpdegseragd damp, jag saknar sommaren :'(





my name is very fucking confused


tagen för nåra sekunder sen

hei i stugan! känner att det bara är jag som bloggar, men jag är väl den av oss alla som har tillräckligt tråkigt liv och inget annat att göra än att sitta och blogga hela tiden.
Snart ska jag träffa rebecca, och om ni ville veta så har hon sovit över hos sin kusin. Jag tror att jag ska träffa wilma sen också, innan hon åker till sälen den jäveln!!!!!!! Sen måste jag städa mitt rum också, och typ plugga. Haha, helvete vad mycket det blev nu. Ändå ligger jag bara här i sängen och har inget att göra. Nu ska jag skriva ett textmeddelande, nä jag skoja sms till wilma. TJAAAAAAAAA!

eliiit


grym!

typ tja folket! idag vaknade jag och skulle direkt till tandläkaren för att sätta dit mitt tandsmycke som ramlat av, och det blev mycket bättre den här gången, woho! sen har jag bara vart hemma, gjort exakt ingenting. väldigt tråkig fredag :(
hejdåååååå!


fin bild va? hiho ibland är jag cool. herå



fin bild va? hiho ibland är jag cool. herå

blondddddddd


Bild från sommaren 2009, kolla vilket blondt hår!?

HEJ! Jag är nu hemma från skolan, ska käka vänta tills mamma kommer, få pengar sen åka t södertälje. Ska sova hos becca idag, nästa vecka fyller jag år, grattis va.. Men nu ska jag packa väskan, PUSS!

superpingvinen









TJO! det är fredag och jag är sjuk. kan det bli bättre liksom?!
vet inte vad jag ska skriva riktigt eftersom att jag är sjuk har inget roligt hänt. jag har bara väldigt tråkigt och klickar på uppdateraknappen på facebook hela tiden. nu ska jag iallafall ladda ner supertux. saknat det spelet asssssså! haido ♥

dööööööö

hejhejhejhej. Hej! min dator har vart stendöd så jag har inte kunnat  blogga. men jag pallar inte göra värsta inlägget nu för jag är trött och ska typ sova. Det enda jag ville säga var att jag kanske inte kommer kunna blogga så mycket pga min dumma dator som dör hela tiden. Haha, var väl bara det jag ville, hejdå :)

FJÅRTIS



Jag visar kissies blogg för Simon och frågar honom vad han ser.

Simon: Hello Kitty! Barbie! Utomjording! Nej, det är hon tjejen.. Kissi!

Jag och Simon håller på med hans pysselbok.

Simon: Jag blir så jävla sur för jag kan inte den här! Fett jobbigt!
Jag: Haha, ja ehm ah..

Egentligen är det ganska hemskt att en liten fyraåring svär och vet vem kissie är. :)

Sandra & Victoria

Shuu bree :) nu äre vicki som skriver , idag svarade inte Sandra på mobilen hon hade 14 missade samtal från MOA (Y) :D , så ja bestämde mig för att ta bussen till söta Sandra och väcka henne genom att banka på dörren och ringa på ringklockan 85 gånger och tillslut kommer sandra ahhaha kollar genom polishålet och hon ser ut som en nyvaket troll :D !! HAHHA :D aah jag och sandra i ett nötskal antar jag ;D

NU ska vi väll åka till skolan och få lite skit av Nettis ;D HAHHA :D


Hörs senare raaaaaaaaaaaaa :)

Puss och kram skumbanaaaaaaaaaaaaan :D

kinesfuck

ÅHNEJ!

Godmorgon


Gammal bild på mig och Jozefin. HA HA!

Tjo

Det är kingen som fixade headern duglig som skriver här! Jag sitter just nu i aulan och väntar på resten utav gruppen. Vi har halvklass mm-tid. Vi började för fem minuter sen men det är endast tre som är här utav typ 13 pers? 8MMB sämst på att komma i tid. Ja. Jag känner att min bloggaptit har kommit tillbaka, grymt ju! Nu kom två till.. Gr8

Herro!

Ajuste, vill bara berätta att jag har varit vaken sen klockan fem imorse.. Det var så jävla varmt i mitt rum så jag ba jaha.. Sen började jag städa i mitt rum och vid sex gick jag upp och kollade teve med Simon. /////// care

Alla i aulan väntar på Maja.. Micke har lite ryck. :)

fu-ck bl-0gg ork-a R in-te

asså bajs måste allt fucka i headern?! den måste mer åt höger! orkar inte mer nuuuuu..

ögon hej hej


3Å3 GÅR INTE UNDER!

fixade designen lite sådärsen. okej klaga inte, är liksom inte som ekvis som är värsta proffset.
men nu ska jag göra en header. hähä. welkåmmen adele ♥

Maria Montazami



Med den här videon säger jag hejdå för idag! Ska dricka lite te sådär va och kolla lite teve sådär va. Imorgon är en ny dag bloggar mer då! Ska även visa vad Emma kom med idag, superglaaaaaaaaaaaaaaaaaad gånger en miljon!!!!!!

Videon är så värd att kolla på, så jävla rolig ekvis! :D

Ny trea typ.

Tjenixxxxen! Här kommer lilla jag och flyttar in på denna blogg. Adele var namnet, och från och med nu kommer jag också blogga här på 3&3 :) Jo, var väl bara det jag ville säga. Tack för mig, pusss :)


sjuk och jävlig. men jag är c00l ändou ;)


eeeeeeeeeeeeeeeeeeey macarena!






jag och emma påväg till donkääään JAO!

idag åt jag och emma på donken. det var vad jag gjorde idag. kul liv liksom! hihi :)
nu är det såhär att jag kanske dissar treotre, ska blogga med adele. och vilka som nu vill vara med på det, men ingen jävel svarar på sms. Så treotre kanske går under, och så behöver vi inte fixa designen. haha, becca du är så grym :D hfbhsigfndiniu eeeeeeey macarena! bara för det svarade dom :D :D eeeeeeeeey macarena!
hejdå bloggen.

Tänder





Tjafan!

Bloggdesignen är hellt fuckt up så jag tänker inte blogga. Ikv kommer den där sverige sommar grejen med maria montazamis syster. Kult

Sjukt som fan



Hey!

Jag är sjuk idag, somnade sex på morgonen och vaknade nio. Kuuuuuuuuul! Nu ska jag ta en ansiktsmask och bädda alla sängar.. Puss!

Viktor är gullig



Asså Viktor är för skön alltså! En uuuuuuuunderbar kille, så himla rolig! Är riktigt glad över att han börjat i våran klass. :D

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG


Fin bild va

IDAG FYLLER MAJA 15 ÅR, GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISS! ÄLSKAR DIG!

Snö snö snö


Jag och Josefin i höstas :)

HEJ SOM FAN PÅ ER!

Idag är det söndag vilket betyder skola imorgon, längtar redan till lovet! Ska bli så himla skönt alltså.. Men som Emma sa, för varje dag som går kommer vi närmare sommaren! Jag tänkte berätta lite om min helg eftersom att jag inte vet vad jag ska skriva.

Fredag: Bio med Pernilla, Maja, Wilma, Josefin och Elin. Vi såg due date, väldigt lik baksmällan! Haha, alla va riktigt jävla sjuka och skrek hela tiden. Asså inte på filmen, utan vi.

Lördag: Va med Emma, Josefin och Sandra. Vi gick runt åkte pulka i dödsbacken. Vi träffade också Maja en stund. Tom mulade sönder Emma! Försökte hjälpa henne. Emma sovde över hos mig och vi försökte vara allvarliga och snacka men Emma är så jävla snuskig så det gick inte! <

Söndag: Emma drog hem ganska tidigt, vid typ ett. Jag fixade ordning mig och sen mötte jag Madelene, vi drack te och pratade massor.

Jag vet att ingen jävel bryr sig, men jag skriver för min egen skull!


choklad och mjölkchoklad



ÅÅÅÅÅÅÅÅH VA GULLIGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nej, men nu vet ni att jag lever iallafall. bestämt vilket datum jag ska åka till skåne och sånt. hihihi..
det är bara lite mer än en månad kvar till det är sportlov! woho!
nu vet jag inte vad jag ska skriva så hejdå!

Liiiiiiiiiiiiiiiiten Emma :*D









HiHI

Take take take it all but you never give.


Okej, jag har fett tråkigt, snart kommer gäster!
Lääängtar...liiiiiite.



HAHAHAH, bilden...är........gammal!

Städat rummet? CHEK !

Kom nyss hem ifrån Rebecca, och nu sitter jag i mitt rum, nystädat, hoho, det var allt herrå!


Och en billig penning ger dig anki, woho




Saknar mitt hår, buhu :(

Okej, nu har jag bestämt mig för att den här bloggen ska bli uppdaterad fem gånger per dag! Najz vavavavava?

Idag ska jag vara med Emma och Maja, kanske någon mer? Jag vet inte.

Förändrats genom åren elleeeeee


Hahahhahaha fett ful!

Hahahahahhaha omg vad jag garvar xD

söt eller vad :P?

Ursäkta mig kanske tyckte ja va fin eller något :3

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAAHAHHA fatta att jag gick så OMG! 2 år sen! FYFAN VA FUL

tyckte väl ja va fin då antagligen hahahahah!

ah 2009 va man inte sexig elleeeehhh

yeeeeeees lixom ;)!

AJA nu känner ja att jag måste ladda upp någon på hur jag ser ut nu! det där va fan pinsamt HAHA

okej en ful bild men skillnad ;)




sista bilden avslutas med mig och min pappa ! älskar dig pappa <3

Där ser ni hur man kan förändra sig ;D tycker iaf jag! seriöst KOLLA hur jag såg ut FAN va PINSAMT xD

396434678 megapixelkamera


bild från igår när jag satt mobbad med pernilla och inte hade ett skit att göra.

har no just nu, fattar inte ett skit ärligt talat. nu har jag bara lust att gå hem och sova tills jag dör typ.
sitter här med julius och mathildius och alla bloggar utom mathilda. typ nAjs?
om jag är snygg så är du snyggare. nånting.
nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så heeeeeeeeerå!

MEN HERREGUD


Bild tagen idag 07.55

Ahmen tjaaaa som fan!

Jag skulle ju komma igång med en blogging när skolan börja men ja.. Ni ser ju själva hur det har gått kära 50 läsare! Första veckan i skolan är snart slut. Jag känner mig helt död, varje dag efter skolan när jag kommer hem somnar jag på golvet! Haha, fyfan förstår inte hur jag ska palla alltsååååå. Men ja, snart lov som Pernilla sa! Idag fick jag garageporten på mig utav mitt as till lillebror! Fyfan vad ont det gjorde! Ramlade ner på golvet och ba "heeeelvete vadfan håller du på med!?" Så nu har jag ont i huvud nacke och rygg. Imorgon är det torsdag, sen fredag! SKÖNT SOM FAN!

JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA LAT SÅ DET FINNS INTE!

nollelva





Chachaaaaa! Längesen? Oui oui! Nytt år och grejer. Andra dagen i skolan idag. Deprimerande. Men snart är det väl sportlov!? Skönt att träningen har  börjat i alla fall..

Nu så ska jag chillaxa som min fina ven Emeli säger och kolla på film och dricka Oboy innan träningen. Au revoir! xx

En tankeställare


jag är så stor så jag går tillochmed i sjuan och du går bara i nian




olika storlek på ögonen eller?

sitter just nu och snackar med sebastian, sebastian och rebecca på facebook. lite mys sådär.
imorn = tjockisdag med rebecca, vilket betyder att vi ska äta godis, choklad och chips hela dan och bara dö framför teven. fett gott <3333333333333333333
livet är chill, allt är najs.. jag åkte skidor idag, det gick fett med bra asså! ramla nåra gånger, blev fälld av isac 41239746 gånger, wilma ramlade på näsaaaaan och jesper, hihihi han ska vi inte ens snacka om.
neeej nu måste jag publisha dethär asså, vet inte riktigt hur konstigt jag skrivit men herrå ♥

du är en söt brud, jag med



GOT NATT! JÄTTE SERIÖS PÅ ALLA BILDER, LOOOOOOOOOOVAR!!



sushi är det bästa som finns, jag driver inte


Het bild ifrån nyår 2010-2011 (gillar att skriva 2010-2011)

Har precis käkat sushi, så jävla gott! Och mitt rum är riktigt fint nu, jag älskar. Okej, jag är inte riktigt klar än men iaf. Har rensat hela rummet, slängt massa skit osv. Imorgon ska jag ta tag i mina kläder och sådär. Inte lika kul. Men mitt rum är riktigt fräsht nu! Verkligen. Har ju möblerat om och grejer också. Snart ska jag duscha sen ska jag lägga mig tidigt idag. Känner mig fortfarande låte småsjuk. kyss

luggis och kortis



tjobre, nu sitter jag i mitt rum, väntar på att mitt hår ska torka så jag kan platta det. mitt hår är så jävla kort nu för tiden och jag hatarT, menmen herrå :)

Möplera om sig litesti i rummet dårå



Städar mitt rum och lyssnar på den här. Hoho.. Hade massa äckliga feberdrömmar inatt. Inte kul. Slutade med att jag satt vaken med Elvis och va rädd för spöken. Tjafan!

blondlöshår + mössa = careface





Översta inte just nu, understa just nu. *vet att ni bryr er*

När skolan börjar ska jag börja blogga, roooooooooooligt va? :D

Mitt hår är kort, jag är småsjuk, skolan börjar snart. Men nu ska jag sova, hejdå med er.

Var man gullig när man var "liten" eller?! :')





HAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHAAAAAAHHA

Saknar mitt löshår :( bilder ifrån 7:aaaaan


Emma =blond
Maja=brunett




Min rosett som jag alltid hade :D




HAHAHA älskar man inte bilden?!



HAAAAAAHHHHHAA



naaaaaaaaaaaaaaaaaaaw

EN MENING.....jag saknar mitt löshår!

2011 kommer bli chill jag låvar










sista bilden = fail

vet inte vad jag ska skriva, nu vet ni att jag lever iallfall!

RSS 2.0