skåne malmö höllviken



nu är jag hemma från skåne. fattade inte ett skit, skånska är ett annat språk. dom säger e istället för i och u istället för o och r vet jag inte riktigt hur det blir, någonting i stil med srrrchdsn. det var iallafall mysigt, va på världens minsta bio, mysigt som fan! nu ska jag gå. nä. men iallafall, hejdå ♥

God natt på er





Har suttit och snackat med en jätte trevlig människa på facebook, borde ha duschat men människan va så jävla skön att snacka med. Nu är klockan två, jag är helt död borde redan ha sovit för två timmar sedan. Men nä, nu ska jag duscha borsta tänderna! Men sen så.. Imorgon lägger jag in bilder och skriver om min helg. Natti! :)

the pinkiest of cities



Off to skärholmen med Sandra och Majs. Have a nice day bitches!

I tunnelbanan



Rebecca:
Alltså är Norsborg en stadsdel, en stad eller.. Ja, vad är det för något?
Emma: Nej, jag vet inte.. Det låter som Göteborg.. Norsborg, Göteborg.
Rebecca: Jaa.. Fast det är nog Norra Botkyrka, Norsborg ligger i Norra Botkyrka.
Emma: Ja, eller det kanske är en stad.
Rebecca: Fan vad glad jag är att jag bor i Tumba.
Emma: Ja, jag med! Fast Botkyrka är en av de rikaste komunerna i Sverige..
Rebecca: Jaha.. Någonting att va stolt över då.

En äldre man satt mitt emot oss och pratade i telefon på något annat språk. När han hörde vårat samtal började han asgarva:

Han: HAHAHAHHAHAH! Nananannna Botkyrka, nananananan turister!




SPORTLOV




TJA!

Uppe med toppen vavavavvavavav? Torsdag-Fredag hade vi inget vatten hemma, SNACKA OM ATT JAG KÄNDE MIG HANDIKAPPAD! Skulle gå hem till Josefin och tvätta bort mitt smink men Josefin var i Malmö och hennes familj hade somnat så jag hade panik och frågade mamma:

Mamma: Men tänk på barnen i afrika rebecca, dom får en bunke vatten i månaden att tvätta sig med. Ta vatten du i en bunke och tvätta bort sminket! Det är inte så svårt..

Det slutade med att jag försökte ta bort sminket med ni vet, bebis rump lappar. Fick inte bort allt så jag sov med smink den natten, FYYYYYYY! Ofräsh chey.

Fredagen va fett chillllll, jag försov mig så gick på typ bara halva bildlektionen, sen skulle vi samlas i aulan fick veta våra roller i vårshowen. Sen lunch, matte och sen slutade vi! Älskar fredagar assåååååååå.. Jag och Emma gick hem till mig, VATTNET HADE KOMMIT TILLBAKA! Hur glad!? Vi tog bussen till tumba sen någon Norsborgs buss till Norsborg och därifrån tunnelbanan till skärholmen. VI KOLLADE IN GLASHUSET BIG BROTHER! Alltså, så jävla roligt när jag va sjuk kollade jag dom 24/7 mycket roligare än dom i huset. Jag köpte en tröja, en ring, och en klocka.

På kvällen var jag Emma och Sandra hemma hos mig. Vi skulle va med Martin men det blev inte så. Emma fuuuuckade ur, galen b-rud alltså.. Sen gick vi hem till Emma och sov där. Nu är jag hemma, fick skuts utav Emmas pappa för han skulle ändå köra henne till jumpabarnen emma är ledare åt.

Onanerade i camen

Till: Brorsan
Sms: Vet inte om jag är bög. Jag onanerade i camen framför en annan kille. :(
Svar: 100% bög

Förklaring: Min mogna lillebror fick mitt felsms istället för en tjejkompis som jag kan prata om allt med.
Det var väldigt pinsamt.


Felsms.com

växthuseffekten har gått på vacation



Hey fellas! Gissar att ingen missat att det är typ 2697365796247967858613789 minus grader ute. Vad vill gud oss egentligen!? Varför just vårt avlånga lilla land? Vad hände med växthuseffekten egentligen??????? Anyways - Vanlig skoldag, efter skolan så satt jag och Emmispemmispenis och hade typ deeptalk i en timme. Hihohiho. Jag har träningvärk efter gårdagens träning. Mys. Okej, nu ska jag inte tråka ut er mer.

FRED UT BIATCHES!

Världens bästa lilla Simon



Tja! Jag har varit hemma för länge, känner att jag är lättretlig, sur, grinig, tråkig, allting.. Men nu har jag ingen feber så kan förmodligen komma till skolan på Onsdag, Torsdag kanske. Simon ligger inlagd på sjukhuset med dropp o grejer, han och mamma ska sova där. Stakarn! Tycker så synd om honom, min söta lilla gulliga bebi.. Hoppas han får komma hem snart, lilla gubben. ♥ Nu ska jag gå och jag vet inte, finns inget att göra. Hare!

Jävla åsna


HAHA MEN SÖT DÅ

Heeeeeeeeeei!
Jag är fortfarande sjuk. Men min röst är inte lika fuckad längre. Asså fuuuuuuuuuu vad fula alla i big brother var, Sanna och Martin var dom enda som såg bra ut. Men ja.. Henrik och Simon är också sjuka, Simon har halsfluss och Henrik samma som jag utan febern. Det är väll vinterlov nästa vecka? Eller sportlov. Skönt. Snart är det ju vår också. Kult.

Min Fredag, Lördag, Söndag har sett ut såhär (vet att alla bryr sig) vaknat klockan 07-08 druckigt en drickyoughurt. Legat i soffan och kollat teve, ätit havregrynsgröt klockan 12, gått och lagt mig klockan halv ett. Sovit till fem. Ätit middag halv sju. Kollat teve till tolv då jag gått och lagt mig.

film med michell !

Nu ska jag kolla på film med michell, hejdå.


Sjuk som fan fan



Tja! Jag är sjuk.. Hostar som fan, min röst är typ borta, feber och ont i huvudet. Tycker sååååååå synd om mig själv. Svättas som en gris sammtidigt som jag fryser som fan. Fast nu har min alvedon börjat värka. Känner mig rätt frisk nu faktiskt. Men fram tills nu har jag bara legat i soffan sen åtta imorse. Fast nu ska jag inte göra mig av med all energi. Orkar inte röra mina fingraaaaaaaaar, jätte jobbigt. Hejdå krya på mig.

STAAAAAACKAAAAAAAAAAAAARS MIG!

sjuk som fan





HEEEEEEEJ!

jag är hemma och är sjuk.. precis som alla andra känns det som. usch, mamma lät mig inte gå till skolan trots att jag ville. är förkyld och har feber. jag har ingenting att blogga om så lalala nu ska jag fortsätta kolla på tv. PUSSSSSSS ♥

BESTÄLLDA:


WOHO! RESAN BOKAD!

Nu är resan till spanien...eller kanarieöarna... BOKAD!
Gud vad jag längtar, jag har redan börjat kolla runt på sommarkläder OCH SKOR, heh, om ungefär en månad kommer vi att åka!
Lääääängtar....


hahahahahaahahah.


Me and my house alone 2, fast inte



TJAAAAAAATJAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Jag ligger här i min supergosifa soffa och lyssnar på reklam från teven. Känner mig sjukt sjuk. Min hals är typ skrapad, jag har växtvärk i mina ben och ögonfransarna skaver.

Igår var det en asskön dag i skolan, först spillde jag äppeljuice på mina jeans de såg ut som att jag kissat på mig. Fick låna Pernilla@treotre's mjukisbyxor, dom va lite för långa så jag såg ut som en pundare. Sen orkade jag inte med alla lärare så jag satt i cafeterian med dom. Jag har inte skolkat mycket alls i åttan, kanske fyra gånger bara. Och jag har jobbat upp min matte så nu har jag ett starkt G iaf. Duttichey. Aaaaaaaaaaaaaah, nu ska jag inte skryta. Var med Felix och Robin, gick hem, gick till Josi. Idag var jag i stan och käkade sushi med Madeleine. Mys. ♣

Spaninen till påsklovet?

Wohooo, vi kanske kommer att åka till spaninen på påsklovet, inte helt bestämt ännu, men jag är rätt säker på att det kommer bli av, gud vad skönt, jag skulle göra vad som hälst för att slippa sverige just nu, eller sveriges väder rättare sagt. Fyy, jag är verkligen trött på snön.


James Blunt



åååååååååååh, jag är verkligen kär i hans röst och hans låtar.


American Pie på TV^

Är det bara jag som gillar American Pie? haha jag tycker att det är skitkul, nu ska jag kolla på det iallfall, det går på TV6, nu!




Ett inlägg

Hej bloggen
Nu har jag gjort ett inlägg
Hejdå Bloggen


i really want you to really want me

Hejhopp , jag är fick inte gå till skolan idag, HAHA, seriööst, jag är så himla uttråkad.
Idag så vaknade jag klockan 7, då kom mamma och sa: du får inte gå till skola idag, vila.
Jag kunde inte somna om, jag har kollat på dåliga tv program hela dagen, och nu lyssnar jag på musik, herrå.


pussws

NU har vi bloggat från skolan jag och Beccibooi :) puss ! <3

Godmorgon!



Nu sitter jag och Josefin troligtvis och taggar till inför skolan vid frukostbordet! Coolt.

Sötchey







Hej! Idag va jag, sandra, viktoria och josefin och fikade i gamla stan. Mys.

Josefin satt i en stor fotölj och när hon lutade sig bakåt gick den sönder och hon ramlade ner baklänges på marken.
Sandra fastnade i spärrarna med sin tjocka fjällräven. Jag hette Jossans babe på bt. Viktoria garvade åt allt och alla och såg ut som en fjortis på varenda bild typ.

Riktigt bra Tisdag alltså, ska sova hos Josefin idag och vi ska kolla på Sommar i sverige och cugar town! :)


måndag-tisdag

Hejsan, äntligen frisk!
 Igår så kom först becca och adele hem till mig, dom var här ungefär 1 timme, sen när dom hade åkt hem då åkte jag till maja, haha det var jättekul, jag sov där och nu är jag hemma.

Blää imorgon är det skola, jag orkar inte, men det blir en kort vecka, bara tre skoldagar, wiho!


Sommar... :(


Skridskor















TJO! Jag måste få säga att dagen har varit sjukt lyckad! Enda dåliga är att jag somnade jätte sent igår så är helt slut nu.. Iaf. Jag vaknade vid halv sju som vanligt. Fixade mig och allt sånt, drog till Tumba mötte Adele där. Gick runt i Tumba i en timme, gick runt på ica. Åt. Sedan mötte vi Jonas, Jesper och Tim. Vi åkte in till stan. Under hela tågresan var Adele inklämd mellan massa turister! Asså sjukt, jag menar det. Den ena, en ung kille.. Han tog av sig jackan i tåget och satte på sig sin jacka när han skulle ut igen. Och han stod upp så han lixom höll i den. Okej, det va inte kul när man skrev det............

Sen iaf så åkte vi lite skridskor, i en timme typ. Adele sög verkligen på skridskor, själv var man proffs! Typ. Sen käkade jag vi sushi på någon asfin resturang. Gick runt i affärer, letade efter bio men det kom ingen rolig så vi sket i det. Åkte till skärholmen, huddinge, söder, sen hem till Emma! Nu är klockan snart 23.00 och jag ska duscha sen sova!

Söndag!

Idag är det söndag, det är en skön söndag för det är ingen skola imorgon, wii, det är aktivitetsdagen, men eftersom att jag är sjuk kommer jag inte att kunna vara med.
Men idag ska jag städa hela mitt rum, och få se om jag ska hitta på något, jag är verkligen uttråkad, jag klarar verkligen inte av att vara sjuk, så himla tråkigt.

Fin bild, Visst?
Ärligt, jag har inga bilder på den har datan, min Mac har ju krachat ( :'( ) så jag får andvända den gamla datorn, och det finns inga bilder på den.


The grudge






Bilder från i Onsdags typ, söt.

HEY! Igår var det ju Lördag, först åkte vi ju till Viktoria hennes pappa fyllde 45. Vi åt där och sådär sen vid sju typ åkte vi till Tumba sen vidare hem till mig. Då kom Josefin Martin och Victor. Först lyssnade vi bara på musik och sådär. Sen kollade vi på the grudge. Asså HAHA FYFAN VAD ROLIGT! Fyfan vad rädda alla va! Seriöst Martin sket nästan på sig kunde inte sluta garva, jag va också jätte rädd men ja.. Sedan drog Josefin, Viktoria och Sandra. Martin och Victor stannade någon timme. Dom drog, jag duschade och gick sedan och la mig.

Nu ligger jag i min säng i pyjamas, ska snart börja städa mitt rum.. Behövs verkligen! Jag är ensam hemma, dom har åkt iväg någonstans.. Men ja, ska sätta på musik och städa nurå! Herrå :)

Asså guuud, min lördag är förstörd!

Denna lördag kan gå å dö, jag är sjuk, kan inte göra nått.
Buhu, men vi har ju inte skola förens på onsdag så det blir nog bra ändå! 
:D

Bild ifrån sommras, haha gud vad mitt löshår syns:


Sofi o Emma

Här är några bilder som jag och Sofi dog häromdagen (torsdags) innan jag blev sjuk.





.

Älskar dig lillayster, även om du kan vara skitjobbig ibland.


James Blunt - Wisemen......James blunt - Carry you home

Sjuk idag igen, men inte feber, wihooo!
Idag ska jag försöka blir frisk, ska vila, lyssna på musik.
Buhu vill verkligen inte vara sjuk, det suuuuuuuger.
Jag har skittråkigt.



HAhahaha!
gammal bild.


Herrå



Om en kvart kommer taxin så ska ta på mig jackan och sånt nu! Hann bara ladda in bilder och klä på mig, ingenting annat. Illa. Mitt rum är katastrof, får panik påret. Men ja, vi ses vellllllllllllllll.

Lillskit







Jag just nu, söt som vanligt va

HEJSAN! Vaknade tidigt med Josefin hemma hos mig vid tio tiden, käkade frukost sminkade mig. Min kusin och farbror kom på fika. Jag fortsatte smink mig. Åt lunch, nu sitter jag här. Tre ska vi till Viktoria med familjen på middag. Sen ska nog jag Viktoria och Josefin sova över hos mig, hoppas jag iaf. Jag har planerat att vi tre ska kolla på the grudge osv. Idag ska jag träffa Martin också, hoppas jag. Om han vaknar.

Igår var det ju snökaos som alla redan vet, jag och Josefin fick skuts till skolan. Som vanligt. Skolan var helt ok. Kom hem var med Wilma och Josefin vi hade mysig hemma kväll. Vi skulle ha varit med Hampus och hans bebisar men ja det blev lite strul så.. Vi kollade iaf på Psalm 21 och ja, inget mer. En fjärdedel utav the grudge sen blev det för läskigt. Jag åt sushi igår också!

I Torsdags efter skolan var jag och Josefin med Martin och Markus. Markus lagade massa mat, pyttipanna, gröt, snabbmakaroner, mackor med nutella och ost. Haha..

Nu ska jag måla mina naglar som är riktigt snuskiga sen ska jag hitta något att ha på mig vilket är riktigt svårt eftersom att allting ligger utspritt på golvet. Sen messa lite med Viktoria och Josefin. Ska försöka hinna ladda in lite bilder från cameran till datan också!

Men vi hörs väll!

Got to ask yourself the question,....where are you now?


pinkyfinger. fast mitt är beigest/beigst/beige/hudfärgat





Yyyyyyyyesteryesterday så lagade jag mat. Eller så var det dagen innan det. Rosa nudlar och shcnitzcqwlar. ASBALLT! Typ girlpoooooower och sånt feministiskt. Livet rrrrullar på som vårrullar och gud har hamnat på min shitlist. Det var ju alldeles nyss nästan vår? Vafan hände, vad vill gud oss här i sverige egentligen!!?!?!?!?1+

+-/%)=0?

over & out biatches.

Sommar skulle passa perfekt!

Bara ja som vill gå till tumba och att de ska se ut såhär hmmm :)????

Vi fick ploga oss ut hur huset imorse.

Hehe, mamma och pappa fick ploga sig ur huset imorse det var så jävla mycket snö utanför våran dörr, allt hade ju rammlat ner ifrån taket + snöovädret.
Hihihöhö.


Sjuk med feber!

Hej
Jag är sjuk.
Jag har feber
Min hals kommer sprängas snart.
Jag är sur på det.
Jag kommer säkert att missa hela helgen.
HIOFSADCPOASÂÅSD^ÅLFDS



HAHAHA, gulli tjej på bilden va? ;pppPPPpppPPppp


Hejdå nu ska jag sova!


jag hittade en gammal bild ! :D


Värdens sötaste!






Gullig bild på Emma å Sofi




Idag har jag;
Varit i skärholmen med Frida.
Jag köpte:
Skinjacka, magtröja, kofta.
Vi hade:
Kul
Vi var:
Trötta
Det var:
Snöoväder.


Gud vad trött jag är!

Snart ska jag gå å sova, hejdå så länge!


superwoman


jåsefin och såfi

allt jag skrev raderades så nu orkar jag inte. fukk hejdå

Som liten var jag kär i Jimmy J.


Bild på mig och Adde/Addi/Adele som också är en sann treotre-bloggare!

Tjaba! Helgen va seg, fredag hade jag sällskap utav Emma. Lördag var jag med Emma och sedan hemma hos Jesper med Filip&Fredrik, David, Josefin, Viktor, Maja, Sandra. Söndags var igår, ja då var jag med Emma igen! Vi blev utelåsta hos henne, då skulle hennes farfar komma upp med nycklar med bilen. Sen när han kom, då visade det sig att Emmas föräldrar redan hade åkt förbi med bilen och var hemma utan att vi märkt. Okej, ingen kommer fatta nu förutom jag och Emma.. Idag när jag kom hem från skolan var jag helt död, värsta skoldagen på länge. Hade inget att ha på mig, brände mig på hett lim. Allting, fy.. Så jag somnade och vaknade nyss. Imorgon ska jag till tandläkaren! Får se om jag kommer till skolan eller inte..

fail.. som vanligt

faila på matteprovet som vanligt da.. -.- såklart gör man de om man har Ibbe och för man inte pluggar (a)... aja ska nog ta mej några klyftor mandariiiiiiiiiiiiiiiner och sen iväg och gymma och svettas som en gris (Y)! nej men aa nu blire simpsons med syrran som sover bredviiid (: mys :)

xoxo Vickiiiii :D

förlåt förlåt förlåt förlåt



josefin här, ville bara meddela att det är jättebra uppdatering här på el blöggh som ni ser.
här får ni en låt :)


SPOTIFIIIII

MIN SPOTIFY LISTA, WOHO!

Att vara tjoooooock


Beccoo snecko pecco!









1. Vad heter hon? Rebecca Sofi Tjäder
2. Hur gammal är hon? Femton 
3. När träffades ni sist? Fredag träffades vi, men jag brukar komma och kolla när hon sover så det var imorse.
4. Vad har hon för hårfärg? Riktiga, blondiiin, fejk, brunett med blonda slingor.
5. Brukar hon färga håret? YES
6. Vilka färger har hon haft? Rött, blond, brunt, grått, slingor, brunt underhår och blont "överhår"
7. Vad har hon för parfym? Britney Spears och Hannah montana
8. Är hon galen? OM HON ÄR?
9. Vad är erat bästa minne? Strukö, varborg när henne hår blev rött, grönalund, im in the corner, ja det finns massor.
10. Har ni många minnen ihop? Ja herrgud !
11. Vart bor hon? 15 minuter att gå, 5 att springa
12. Har ni varit utomlands tillsammans? nej men vi har varit i kalmar
13. Är du avundsjuk på henne? nja...lite kanske....
14. Vad heter hennes syskon? Hendrik och Simon
15. När träffades ni första gången? 9 år sen
16. Hur träffades ni? I en simskola
17. Vad går hon i för sporter? Piano
18. Vad gör hon på helgerna: är hemma, sover till tolv, går upp, äter, ringer mig, jag kommer, vi kör supermario, sen äter vi lite mer, sen sitter vi hela dan och försöker komma på nått å göra, sen är det försent, då sover jag där.
19. Vad gör hon efter skolan? Går hem och ska plugga men hon sitter vid facebook istället.
21. Har ni pussats? euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuw
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? Ja
23. Har hon fräknar? några!
24. Har ni kollat på film någon gång? Gohst ship ;O
25. Har ni bråkat någon gång? Yes
26. Har ni sovit i samma säng? JAA
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? Thahah ja felra gånger
28. Har du sett hon gråta? ja
29. Vad gjorde du då? följde efter henne
30. Har du sett hon vara riktigt arg? HAHA JA :D
31. Har hon sett dig gråta? Jag tror det :s
32. Vad ska ni göra i sommar? massoor!
33. Har hon svikit dig någon gång? Nej.
34. Har ni pratat i telefon någon gång? Ja varje dag
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? Jag skulle ta livet av mig
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? JA!!!
37. Älskar du henne? Ja, mycket!
38. Vad är det bästa med henne? Alltid så himla rolig att vara med, kan prata om allt, jag litar på henne till 100 procent, snäll, det finns massooor av "bästa med henne"
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? Ööhhh, träna på att "låtsas bry sig om mina hamstrar", det skulle vara...asså wow.
40. Skulle du ge henne pengar om du vann 100 miljoner? kanske...haha såklart jag skulle !
41. Hur ser hennes klädstil ut? FIN!


GOT NATT FÖR IDAG!




Emma min hjärta















1. Vad heter hon? Emma Madicken Liberg
2. Hur gammal är hon? 14
3. När träffades ni sist? Torsdag
4. Vad har hon för hårfärg? Blondi
5. Brukar hon färga håret? Ja
6. Vilka färger har hon haft? Ljusblond, mörkblond, ljusbrun, mörkbrun
7. Vad har hon för parfym? Britney Spears & Avril Lavinge (stavning)
8. Är hon galen? Haha, ja!
9. Vad är erat bästa minne? Strukö, Gröna Lund, Twilight Event
10. Har ni många minnen ihop? Ja, verkligen!
11. Vart bor hon? 20 min ifrån mig
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Alby
13. Är du avundsjuk på henne? SOM FAAAAAN!
14. Vad heter hennes syskon? Emilia
15. När träffades ni första gången? För 9 år sedan!
16. Hur träffades ni? Simskola
17. Vad går hon i för sporter? Rida hesten
18. Vad gör hon på helgerna? Olika, massor, ingenting.
19. Vad gör hon efter skolan? Super mario hemma hos mig, äter
21. Har ni pussats? AAAAAA!
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? Ja
23. Har hon fräknar? Haha, ja speciellt efter att solat!
24. Har ni kollat på film någon gång? Jappp
25. Har ni bråkat någon gång? Ja det har vi
26. Har ni sovit i samma säng? Ah
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? Ja
28. Har du sett hon gråta? Ja
29. Vad gjorde du då? Grät och försökte trösta henne säkert
30. Har du sett hon vara riktigt arg? Haha, ja!
31. Har hon sett dig gråta? Jadå
32. Vad ska ni göra i sommar? Sturkö hoppas jag, sen ska vi hänga på grönan!
33. Har hon svikit dig någon gång? Nej, inte svikit. Aldrig.
34. Har ni pratat i telefon någon gång? Ja
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? Jag skulle ta livet av mig
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Ja det kommer vi!
37. Älskar du henne? Ja, mycket!
38. Vad är det bästa med henne? Hon är en så glad, frammåt och modig person. Hon förstår mig, hon bryr sig.
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? Eeeeeeh, kommer inte på något. Ingenting, tycker om henne som hon är!
40. Skulle du ge henne pengar om du vann 100 miljoner? Självklart!
41. Hur ser hennes klädstil ut? Modechey hey! Hoho

sluta vara sjuka jävla retards <3

tjafaen! verkar som om alla jävlar på den här bloggen är sjuka inklusive jag. är förkyld och dör av feber, fast det är bättre nu som tur är. jag trodde att all snö skulle smälta bort i veckan för det har vart sånt fint väder men icke! istället skulle det börja snöa och greja medans jag sussade så sött imorse.Jaja, sommaren/våren kommer väl snart ändå. om mindre än en månad så är det sportlov och då fyller jag år!! fan vad cool jag är. :) :) :) :)
de va allt för idag, tack och hej!


This Is England


Två bilder ifrån 2008 och 2009

TJA! Jag är sjuk, ont i huvudet, mår illa, snorig och jag har tappat rösten. När jag försöker prata låter det bara "kkkrrr" typ. Haha, så ja.. Idag är jag hemma. Ska måla naglarna, ta ansiktsmask, duscha, plugga osv osv osv. TJARÅ SOM FAN GULLRUMPOR!

skolen



tjo! nu sitter jag i skolan. vi har so och ska kolla klart på en film som vi har kollat på i tre lektioner, kort film liksom. herrå :)

Öhh, tpl

Jag är sjuk idag, inte kul, jag ska ducha, sen gå och lägga mig, sen ta en kopp te, sen göra inget, det är väl typ så min dag kommer att se ut, tråkigt...


dålig webbkamera ;(


sjuk... :(

UuUUUsch va ja hatar att vara sjuk!! finns inge dåligare än de :(!!
Jag som ville ha min halsduk idag också av Maja :( aja .. nu ska ja vila & vila & vila...

Ha de bra alla ni friska människor!! :)

Puuuusss :*

RSS 2.0