SPORTLOV




TJA!

Uppe med toppen vavavavvavavav? Torsdag-Fredag hade vi inget vatten hemma, SNACKA OM ATT JAG KÄNDE MIG HANDIKAPPAD! Skulle gå hem till Josefin och tvätta bort mitt smink men Josefin var i Malmö och hennes familj hade somnat så jag hade panik och frågade mamma:

Mamma: Men tänk på barnen i afrika rebecca, dom får en bunke vatten i månaden att tvätta sig med. Ta vatten du i en bunke och tvätta bort sminket! Det är inte så svårt..

Det slutade med att jag försökte ta bort sminket med ni vet, bebis rump lappar. Fick inte bort allt så jag sov med smink den natten, FYYYYYYY! Ofräsh chey.

Fredagen va fett chillllll, jag försov mig så gick på typ bara halva bildlektionen, sen skulle vi samlas i aulan fick veta våra roller i vårshowen. Sen lunch, matte och sen slutade vi! Älskar fredagar assåååååååå.. Jag och Emma gick hem till mig, VATTNET HADE KOMMIT TILLBAKA! Hur glad!? Vi tog bussen till tumba sen någon Norsborgs buss till Norsborg och därifrån tunnelbanan till skärholmen. VI KOLLADE IN GLASHUSET BIG BROTHER! Alltså, så jävla roligt när jag va sjuk kollade jag dom 24/7 mycket roligare än dom i huset. Jag köpte en tröja, en ring, och en klocka.

På kvällen var jag Emma och Sandra hemma hos mig. Vi skulle va med Martin men det blev inte så. Emma fuuuuckade ur, galen b-rud alltså.. Sen gick vi hem till Emma och sov där. Nu är jag hemma, fick skuts utav Emmas pappa för han skulle ändå köra henne till jumpabarnen emma är ledare åt.

Kommentarer
Postat av: josi

rebecca, det heter uppe med tuppen :3

2011-02-28 @ 13:49:15
URL: http://treotre.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0