jag älskar att sova men inte på natten

Om jag kunde så skulle jag vara vaken dygnet runt, för människan sover bort för mycket tid som man egentligen skulle kunna göra massor annat kul för!

Hej på er. Ja min uppdatering har varit seg, likaså har min dator varit. Ooooch jag har varit för lat för att uppdatera under helgen! Men nu ska jag berätta hur jag har tillbringat min helg.

Fredag: Kom hem från skolan, la mig på soffan med läsk och kakor och kollade på tv.

Lördag: Vaknade på soffan, duschade, la mig på soffan igen men läsk tacos och godis, skulle gymma men jag är så jävla lat så jag la mig på soffan och kollade på tv istället.

Söndag: Vaknade på soffan med läsk en godisbit och gorbys piråååååååger, kollade på tv, duschade, kollade på tv igen och nu sitter jag och skriver om min så himla händelserika helg!

Visst låter det som om jag har haft en toppenhelg? Haha, patetiska lilla jag, har inget liv. LOLZ. Måste rycka upp mig från min lilla vinter-deprission och göra något åt mitt ack så livlösa liv.
Ja, nu ska jag väl sova eller något antar jag. Och inatt sover jag faktiskt i min säng och inte på soffan så det så!

Om en häst och en kossa skulle få ett barn, hur skulle det se ut då? Eller kan dom ens få en unge?  Om en tiger och ett lejon kan få en unge, kan väl lika gärna en häst och en ko få det?

Haha, störda tankar men jag var tvungen att skriva ner det! Godnatt alla bloggreaders där ute! :)


och ps. min hund är sötast på jorden typ! ds.
ps igen. ignorera mitt feta duckface... ds.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0